Πτώση στη Ναύπακτο: «Του είπαν είσαι κότα εάν δεν πέσεις»

Πτώση στη Ναύπακτο: «Του είπαν είσαι κότα εάν δεν πέσεις»

Η συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας του 17χρονου που παραλίγο να χάσει τη ζωή του πέφτοντας από τον φάρο του λιμανιού

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη στη Ναύπακτο , δύο ημέρες μετά το σοβαρό ατύχημα ενός 17χρονου που έπεσε στο κενό από τον φάρο του λιμανιού της πόλης και αντί να βρεθεί στη θάλασσα, χτύπησε στο τσιμέντο, μπροστά στα μάτια της παρέας του και περαστικών που παρακολουθούσαν την πτώση.

Το παιδί γλύτωσε τα χειρότερα και αναρρώνει σπίτι του ενώ για πρώτη φορά έλυσε τη σιωπή του για το ατύχημα, μιλώντας στο «Live News» του Mega μαζί με τη μητέρα του.

«Δε θυμάμαι τίποτα. ευχαριστώ πολύ όλους σας που νοιαστήκατε για μένα. Αλλά δε θυμάμαι τίποτα εγώ. Έχω χτυπήσει στη μέση και λίγο στο πόδι» ενώ ανέφερε πως έχει μετανιώσει για την επιπόλαιη πράξη του που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο 17χρονος και η μητέρα του, η παρέα του νεαρού έβαζε στοίχημα - όχι χρηματικό- το ένα με το άλλο για το ποιος θα πέσει από τον φάρο. Συγκλονίζει η φράση της μητέρας που ανέφερε: «ο γιος μου το έκανε γιατί κάποιος υποτιθέμενος φίλος του έλεγε: "είσαι κότα εάν δεν πέσεις, είσαι κότα, είσαι κότα».

Επίσης ο νεαρός ανέφερε ότι η συγκεκριμένη βουτιά είναι κάτι συνηθισμένο στην πόλη.

Σε βίντεο που προβλήθηκε στο MEGA, ακούγονται τα όσα έλεγαν συνομήλικοί του, λίγο πριν δοκιμάσει το επικίνδυνο άλμα:

«Νομίζω ότι θέλει χειροκρότημα» ακούγεται να λέει ένας νεαρός. «Με την κοιλιά» ακούγεται να λέει ένας άλλος.

Ο ανήλικος χτύπησε στο τσιμέντο από την πτώση και από καθαρή τύχη δε σκοτώθηκε.