Φονικό στην Κρήτη: Στις φυλακές Χανίων μετά την απολογία του ο 29χρονος

Φονικό στην Κρήτη: Στις φυλακές Χανίων μετά την απολογία του ο 29χρονος

Ο γιος του 63χρονου δολοφονημένου κρίθηκε προφυλάκιστέος για την δολοφονία του 30χρονου φερόμενου ως δράστη

Στις φυλακές Χανίων θα μεταχθεί ο 29χρονος καθ’ομολογία δράστης της δολοφονίας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη και γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, που έπεσε νεκρός στο διπλό φονικό στα Ανώγεια.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Ρεθύμνου για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, καθώς και την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά τρίτου προσώπου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, ο κατηγορούμενος επανέλαβε τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς του, ότι άκουσε πυροβολισμούς, βγήκε από το σπίτι του, είδε τον πατέρα του στο έδαφος με μια τρύπα στο στήθος και εν συνεχεία πυροβόλησε εναντίον του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η υπεράσπιση του κατηγορουμένου αμφισβήτησε την γνησιότητα του όπλου που φέρεται να είχε ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης και το ο΄ποίο παρέδωσε στις Αρχές η οικογένεια του θύματος. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι ο 30χρονος πυροβόλησε τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη με άλλο όπλο, απ' αυτό που παραδόθηκε στην Αστυνομία.