Νταλίκα «λαμπάδιασε» στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου

Νταλίκα «λαμπάδιασε» στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου

Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς

Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε φωτιά που εκδηλώθηκε την Τρίτη σε νταλίκα στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου στην αερογέφυρα της Γαστούνης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα patrisnews.gr, η νταλίκα κινείτο στην με κατεύθυνση την Πάτρα και την στιγμή που βρισκόταν στην αερογέφυρα στη Γαστούνη, ο οδηγός αντιλήφθηκε έντονο καπνό στην καμπίνα του. Αμέσως ακινητοποίησε το όχημα και κατέβηκε να δει τι συμβαίνει. Από τον χώρο του κινητήρα ξεπηδούσαν φλόγες. Πριν προλάβει να κάνει κάποια άλλη κίνηση, οι φλόγες επεκτάθηκαν και άρχισαν να κατακαίουν τον τράκτορα.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας και Λεχαινών, ενώ άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού μαζί με Αστυνομικούς από την Τροχαία Αμαλιάδας, διέκοψαν την κυκλοφορία στην εθνική οδό, παρακάμπτοντας τα οχήματα μέσα από τη Γαστούνη.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατέβαλαν προσπάθειες να σβήσουν τη φωτιά, αλλά δεν τα κατάφεραν και το όχημα που ήταν κενό φορτίου και ανήκει σε μεταφορική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, καταστράφηκε ολοσχερώς.