Φονικό στην Κρήτη: Συγκλόνισε η κόρη του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη

Φονικό στην Κρήτη: Συγκλόνισε η κόρη του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη

«Θρηνούμε δύο χαμένες αθώες ψυχές» είπε στην κηδεία του και ευχήθηκε να τελειώσουν όλα εδώ

Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα τελέστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Μαΐου παρουσία πλήθους κόσμου η κηδεία του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη, του μαντιναδολόγου που έπεσε νεκρός στο διπλό φονικό στα Ανώγεια του Ρεθύμνου Κρήτης.

Συγκλονιστικός ήταν ο επικήδειος λόγος της κόρης του Αριστέας, η οποία είπε χαρακτηριστικά σύμφωνα με την ιστοσελίδα anogi.gr «Θρηνούμε δύο χαμένες αθώες ψυχές», αναφερόμενη μέσα στον πόνο της με σεβασμό και στον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του πατέρα της και θύμα των πυρών του αδελφού τη, Γιώργο Ξυλούρη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η Αριστέα Καλομοίρη είπε:

«Ευχαριστώ θερμά όλο τον κόσμο που βρίσκεται εδώ για να τιμήσει τον πατέρα μου. Τον Ντελικάνη μας. Έναν άνθρωπο που από το υστέρημά του μας μεγάλωσε αλλά και συμμετείχε πάντα στις χαρές και τις λύπες του χωριού.

Αλλά σήμερα δεν θρηνούμε μόνο τον πατέρα μου. Χάθηκαν δύο ψυχές και θρηνούμε και για τις δύο. Ο Θεός να δίνει δύναμη και στις δύο οικογένειες να αντέξουν τον πόνο και να προχωρήσουν ώστε όλα να τελειώσουν εδώ.

Ο πατέρας μου ήταν μερακλής, γλεντζές, αγαπούσε τη ζωή και την παράδοση. Έτσι θέλω να τον αποχαιρετήσετε απόψε όλοι σας. Με τραγούδια και μαντινάδες.

Πατέρα μου καλό ταξίδι. Και σου λέω μόνο αυτό:

Ο,τ ι κι αν πω μου φαίνεται, θα είναι για σένα λίγο.

Για αυτό σιωπώ και αρέσει μου, μόνο να σε ξανοίγω…».