Η GASTRADE A.E. δώρισε 20.000 μάσκες αναπνευστικής προστασίας στην Αλεξανδρούπολη, σε Νοσοκομείο, Δήμο και Περιφέρεια

Η GASTRADE A.E. δώρισε 20.000 μάσκες αναπνευστικής προστασίας στην Αλεξανδρούπολη, σε Νοσοκομείο, Δήμο και Περιφέρεια

Στην υπηρεσία των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης

Στο πλευρό των εργαζομένων της Αλεξανδρούπολης που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας, προσφέροντας υπηρεσία στο κοινωνικό σύνολο, στέκεται η GASTRADE A.E.

Η εταιρεία προσέφερε 20.000 μάσκες αναπνευστικής προστασίας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο Δήμο Αλεξανδρούπολης και στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Ο αγώνας κατά του COVID-19 είναι διαρκής και δύσκολος. Οι ανάγκες μεγάλες. Η GASTRADE A.E., με αίσθημα ευθύνης, συμβάλει στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, ενισχύοντας αρχικά το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, το οποίο αποτελεί και νοσοκομείο αναφοράς για το κορονοϊό.

Προστατευτικές μάσκες παραδόθηκαν, επίσης, στο Δήμο Αλεξανδρούπολης. Ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Ζαμπούκης, ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία για τη γενναιόδωρη προσφορά της και τη συμβολή της στην ενίσχυση των υπηρεσιών και των κοινωνικών δομών του Δήμου στην αντιμετώπιση της μεγάλης υγειονομικής κρίσης, καθώς ενέργειες όπως αυτή αποδεικνύουν την αξία της αλληλεγγύης και της ενότητας στον αγώνα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Η GASTRADE A.E. δώρισε προστατευτικές μάσκες και στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, με στόχο της κάλυψη μέρος των αναγκών των εργαζομένων που βρίσκονται μαζί με τους ήρωες της υγείας, στην πρώτη γραμμή, στην υπηρεσία της κοινωνίας.