Τραγικό τέλος για 88χρονο στο Βόλο- Παραμένει στα «αζήτητα» στο νοσοκομείο

Τραγικό τέλος για 88χρονο στο Βόλο- Παραμένει στα «αζήτητα» στο νοσοκομείο

Κατέληξε μετά από παθολογικά προβλήματα στις 2 Απριλίου και δεν τον αναζήτησε κανένας

Στο ψυγείο του νοσοκομείου Βόλου παραμένει από τις 2 Απριλίου η σορός ενός 88χρονου, ο οποίος κατέληξε, χωρίς κανείς να τον αναζητήσει.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-thessalia.gr, ο ηλικιωμένος από την Νέα Ιωνία Βόλου, πρώην οικοδόμος, ζούσε μόνος του μέσα στη φτώχεια. Η πενιχρή του σύνταξη δεν του έφτανε για να ζήσει. Πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο με παθολογικά προβλήματα, ζούσε χωρίς να τον φροντίζει κανείς.

Τα συγγενικά του πρόσωπα είναι εξαφανισμένα, ενώ ούτε οι γείτονες ξέρουν ότι πέθανε. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Βόλου εντόπισε έναν ανιψιό του στην Αθήνα, ο οποίος όμως ενημέρωσε, ότι αφενός αδυνατεί να αναλάβει τα έξοδα της κηδείας, αφετέρου δεν μπορεί να ταξιδέψει στον Βόλο.

«Είναι σκληρό να μην ενδιαφέρεται κανείς. Ακόμα σκληρότερο, όταν η εποχή που διανύουμε, απαιτεί αλληλεγγύη και ενδιαφέρον για τον διπλανό μας. Ο άνθρωπος πρέπει να κηδευτεί και κανείς δεν αναλαμβάνει την κηδεία», επισημάνθηκε από το Νοσοκομείο, αναφέρει το δημοσίευμα. Όταν παρέλθουν 40 ημέρες, θα πρέπει να κηδευτεί με εισαγγελική εντολή και η αστυνομία θα αναζητήσει λύση, προκειμένου να τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία.