ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκαν οι περισσότερες ζημιές από την κακοκαιρία

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκαν οι περισσότερες ζημιές από την κακοκαιρία

Βλάβες σε περιοχές της Αν. Μακεδονίας, Εύβοιας, Σποράδων, Κρήτης και του Αν. Αιγαίου

Αποκαταστάθηκαν οι περισσότερες βλάβες από την κακοκαιρία που έπληξε πολλές περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα από τις πρώτες πρωινές ώρες χθες έως σήμερα, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των συνεργείων του και παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, λόγω της κακοκαιρίας, και των επιπλέον δυσκολιών που προκύπτουν από τα έκτακτα μέτρα που έχουν επιβληθεί στη χώρα μας λόγω της πανδημίας.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες - θυελλώδεις άνεμοι και η ισχυρή βροχόπτωση - είχαν σαν αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλος αριθμός βλαβών σε πολλές περιοχές της χώρας και ιδιαίτερα της Ανατολικής Μακεδονίας, της Εύβοιας, των Σποράδων, της Κρήτης και του Ανατολικού Αιγαίου.

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν αποκατασταθεί σχεδόν όλες οι βλάβες στα δίκτυα Μέσης Τάσης, ενώ εκκρεμεί ένας μικρός αριθμός βλαβών κυρίως στη Χαμηλή Τάση στην περιοχή της Ξάνθης και της Καβάλας, οι οποίες αναμένεται να αποκατασταθούν εντός της ημέρας.

Η Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ ευχαριστεί για μια ακόμη φορά θερμά τους εργαζόμενούς της για την άμεση ανταπόκρισή τους και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που επιδεικνύουν.

Φωτογραφία αρχείου