Χρονικό περιορισμό στις μετακινήσεις των πολιτών εξετάζει τώρα η κυβέρνηση

Χρονικό περιορισμό στις μετακινήσεις των πολιτών εξετάζει τώρα η κυβέρνηση

Στέλιος Πέτσας: Το έντυπο δεν είναι για να το χρησιμοποιούμε 6 φορές την ημέρα

Ακόμη αυστηρότερο αναμένεται να γίνει το μέτρο περιορισμού της κυκλοφορίας στους δρόμους μετά και τις εικόνες που δείχνουν πως κάποιοι συμπολίτες μας εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό έκριναν σκόπιμο να ξεχυθούν στους δρόμους δήθεν για σωματική άσκηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον Σκάι επεσήμανε με νόημα ότι ανάμεσα στα μέτρα που συζητούνται είναι και ο χρονικός περιορισμός επιστροφής στο σπίτι του πολίτη που θα στείλει μήνυμα στο 13033. "Το έντυπο δεν είναι για να το χρησιμοποιούμε 6 φορές την ημέρα" επεσήμανε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η υπερβολική χρήση των ωραρίων θα στερήσεις από πολλούς συμπολίτες μας τη δυνατότητα να προβούν στις βασικές τους μετακινήσεις.

Κληθείς να σχολιάζει τις σημερινές εικόνες που δείχνουν τους συνταξιούχους να έχουν σχηματίσει ουρές έξω από τις τράπεζες, ο κ. Πέτσας είναι ότι "αυτά είναι απαράδεκτα. Οι περισσότεροι δεν χρειαζόταν να πάνε στις τράπεζες, θα μπορούσαν να κάνουν τις συναλλαγές τους ηλεκτρονικά. H Αστυνομία επιχείρησε να βάλει τάξη με τις ουρές αυτές" όπως είπε στο Mega. Τέλος στην παρούσα φάση απέκλεισε το σενάριο της καθολικής απαγόρευσης των πολιτών.