Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι πρέπει να κάνει κάποιος που φροντίζει αδέσποτα ζώα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι πρέπει να κάνει κάποιος που φροντίζει αδέσποτα ζώα

Τι ισχύει για τις περιπτώσεις που βρίσκονται σε άλλον δήμο από αυτον που κατοικούν

Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή αλλά και φαντάζει ιδιαίτερη, γιατί και γιορτάζουμε την εθνική μας επέτειο, αλλά γράφουμε και τη δική μας ιστορία ως κοινωνία, δίνουμε τη δική μας μάχη, άλλοι στην πρώτη γραμμή και άλλοι περισσότεροι από εμάς στο σπίτι τους, σεβόμενοι τον περιορισμό της κυκλοφορίας πολιτών που βρίσκεται σε ισχύ, ανέφερε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κοροναϊό, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μιλώντας αμέσως μετά τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς προέβη σε διευκρίνιση σχετικά με όσους φροντίζουν ζώα είτε εντός του δήμου τους είτε εκτός αυτού. Για την περίπτωση που καποιος φροντίζει ζώα εκτός του δήμου μόνιμης κατοικίας του θα πρέπει να απευθυνθεί σε φιλοζωικές οργανώσεις ή και μεμονωμένα άτομα, μόνιμους κατοίκους του δήμου που βρίσκονται μτα ζώα, για να αναλάβουν εκείνοι τη σίτησή τους μέχρι την άρση του περιορισμού της μετακίνησης.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

1
σχόλιο
  1. avatar Ιστορικός

    Αν είναι δυνατόν, ακόμα και σε συνθήκες εγκλεισμού να δίνεται ειδική άδεια μετακινήσεως στους ασυνείδητους μισάνθρωπους που συντηρούν αγέλες επικίνδυνων σκυλιών, τα οποία βάζουν, οι γελοίοι ψυχάκηδες, πιο πάνω από τους ανθρώπους! Να το πουν αυτό στους 2 ηλικιωμένους που πρόσφατα κατακρεουργήθηκαν στην Περαία και στα αμέτρητα άλλα θύματα αυτής της διαστροφής. Δεν πρέπει να επιτρέπεται να κυκλοφορούν ελεύθερα αδέσποτα εντός οικισμών, όπως ακριβώς δεν νοείται άγρια ζωή σε πόλεις ανθρώπων. Μόνο στην Ελλάδα η γελοία "πολιτικώς ορθή" αριστερίλα θέσπισε ...αστική πανίδα, ώστε να είναι οι άνθρωποι έρμαια ζώων λες και είμαστε στη ζούγκλα. Οι δήμοι οφείλουν να μαζέψουν όλα τα αδέσποτα και σε όσα δεν βρουν υπεύθυνους ιδιοκτήτες να επαναθεσπισθεί και να γίνεται νόμιμη ευθανασία. Αν κάποιοι βλαμμένοι θέλουν πάση θυσία να τα σώσουν, ας πληρώσουν κλειστά καταφύγια να τα συντηρούν με δικά τους έξοδα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...