Κορονοϊός: Συγκινεί η γυναίκα θετική στον ιό που γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Κορονοϊός: Συγκινεί η γυναίκα θετική στον ιό που γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

«Θα είμαι σε καραντίνα 15 ημέρες. Έχω λαχτάρα να αγγίξω το παιδί μου, να το πάρω στην αγκαλιά μου»

Την περασμένη Τετάρτη μία 24χρονη θετική στον κοροναϊό, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στο νοσοκομείο «Αττικόν», και σε συνέντευξή της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου, αποκάλυψε τα όσα βιώνει ως μητέρα που έχει μάλιστα προσβληθεί και από τον ιό.

«Είμαι καλά, νιώθω καλά. Ακόμη δεν έχω πάρει το παιδί μου στα χέρια μου. Είναι ένα υγιέστατο μωρό, απ’ ότι μου έχουν πει οι γιατροί. Θα είμαι σε καραντίνα για 15 ημέρες και μετά θα βγω. Έχω λαχτάρα να αγγίξω το παιδί μου, να το πάρω στην αγκαλιά μου», ανέφερε αρχικά η νεαρή μητέρα και συνέχισε λέγοντας ότι είχε μόνο πονόλαιμο και μία φορά έκανε δέκατα (37,2), κάτι που την έκανε να είναι σίγουρη ότι το παιδί της δεν θα έχει τον ιό

Αναφορικά με το πώς μπορεί να κόλλησε κοροναϊό, τόνισε ότι δεν θέλει να ρίξει την ευθύνη κάπου, υπογραμμίζοντας ότι το μόνο που έκανε είναι να πηγαίνει στο νοσοκομείο για να ελέγξει την πορεία της εγκυμοσύνης της.

«Πιστεύω στον Θεό. Ήμουν δυνατή και σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά» επεσήμανε, ενώ για το γεγονός ότι δεν έχει αγκαλιάσει ακόμα το γιο της συμπλήρωσε: «Κάνω υπομονή, θα περάσει. Αν πέσω ψυχολογικά δεν θα είναι καλό».

Τέλος, η 24χρονη ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την κάρτα και το διακοσμητικό που της έστειλε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό