Ηλικιωμένος με συμπτώματα του κοροναϊού κατέληξε στο νοσοκομείο Βόλου

Ηλικιωμένος με συμπτώματα του κοροναϊού κατέληξε στο νοσοκομείο Βόλου

Υποβλήθηκε χθες Τρίτη σε τεστ, αλλά τα αποτελέσματα θα βγουν σήμερα

Ηλικιωμένος ο οποίος είχε υποβληθεί σε τεστ για κοροναϊό, αλλά τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη, κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Βόλου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-thessalia.gr, ο ηλικιωμένος είχε εισαχθεί χθες Τρίτη στο Νοσοκομείο με πνευμονία και είχε τεθεί σε καραντίνα, μετά τη λήψη δείγματος το οποίο είχε σταλεί για εξέταση και τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα.

Ωστόσο, σήμερα τα ξημερώματα υπέκυψε στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Οι γιατροί δεν συνδέουν προς το παρόν τον θάνατό του με τη νόσο του κοροναϊού, αλλά με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, επτά άτομα νοσηλεύονται στους θαλάμους αρνητικής πίεσης του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, με ύποπτα συμπτώματα κοροναϊού, ενώ ένας ιδιώτης γιατρός έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Πρόκειται για γυναικολόγο ο οποίος παρουσίασε πυρετό και ενημέρωσε τηλεφωνικά το Νοσοκομείο, οι γιατροί του οποίου τον συμβούλευσαν να επικοινωνήσει με τον ΕΟΔΥ.