Επέμβαση της Αστυνομίας στο κτίριο της ΑΣΟΕΕ

Επέμβαση της Αστυνομίας στο κτίριο της ΑΣΟΕΕ

Δείτε εικόνες από το σημείο- Προηγήθηκε πετροπόλεμος μεταξύ νεαρών και δυνάμεων των ΜΑΤ στην Πατησίων

Δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν σε επέμβαση στο κτίριο της ΑΣΟΕΕ αργά το μεσημέρι της Τρίτης με αποτέλεσμα μάλιστα να κλείσει η οδός Πατησίων, στο ρεύμα προς Πατήσια, από το ύψος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μέχρι την οδό Κοδριγκτώνος, λόγω της έντασης.

Νωρίτερα σημειώθηκαν επεισόδια στην οδό Πατησίων έξω από την ΑΣΟΕΕ, όπου σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, άγνωστα άτομα έστησαν οδοφράγματα και συγκρούστηκαν με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα με τις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 100 άτομα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και έστησαν αυτοσχέδια οδοφράγματα με κάδους σκουπιδιών και διάφορα αντικείμενα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το χθεσινό περιστατικό με τον αστυνομικό που προέταξε το όπλο του εντός του ιδρύματος.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν τόσο έξω, όσο και στον προαύλιο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε και στα δύο ρεύματα της Πατησίων, ενώ στην περιοχή επικρατεί ηρεμία.

Δείτε βίντεο από την επέμβαση των ΜΑΤ:

Βίντεο-φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος