«Θέλω να βρω τον δολοφόνο του παιδιού μου» – Η δραματική έκκληση του πατέρα του 25χρονου μοτοσικλετιστή που σκοτώθηκε στη Γλυφάδα

«Θέλω να βρω τον δολοφόνο του παιδιού μου» – Η δραματική έκκληση του πατέρα του 25χρονου μοτοσικλετιστή που σκοτώθηκε στη Γλυφάδα

Ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του και διέφυγε από το σημείο

Έκκληση σε όποιον έχει δει το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του γιου του κάνει ο πατέρας του 25χρονου που σκοτώθηκε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης από ασυνείδητο οδηγό που τον εγκατέλειψε.

Το τροχαίο σημειώθηκε 1:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης αριθμός 59 στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Γλυφάδας.

«Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον ότι έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω», είπε ο πατέρας στον ΑΝΤ1.

«Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε... Μόνο γι αυτό να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ», ανέφερε ο πατέρας.

O πατέρας του 25χρονου είχε πει το βράδυ της Πέμπτης στον ALPHA: «Εδώ χτυπάμε μία γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε. Σταματάς, μένεις εκεί και λες “τι έχω κάνει;”. Εγώ έτσι ξέρω».

Όλα συνέβησαν όταν ο οδηγός του μαύρου πολυτελούς αυτοκινήτου Corvette, έχασε τον έλεγχο, πέρασε τη διαχωριστική νησίδα και μπήκε στον παράδρομο με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον 25χρονο μοτοσικλετιστή.

Ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του και διέφυγε από το σημείο.