Υπόθεση Βαλεντίν: Ο ρόλος-κλειδί συμμαθητή της που έφερε τις Αρχές κοντά στον πατέρα της

Υπόθεση Βαλεντίν: Ο ρόλος-κλειδί συμμαθητή της που έφερε τις Αρχές κοντά στον πατέρα της

Η ανήλικη κοπέλα είχε αποχαιρετήσει τους συμμαθητές της πριν το ταξίδι της

Νέες εξελίξεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση της μικρής Βαλεντίν, η οποία συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Όπως επιβεβαιώθηκε, η γυναίκα που έχει το κορίτσι στη Γαλλία είναι η βιολογική του μητέρα.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά την ομολογία του πατέρα της, ότι η κόρη του ταξίδεψε εν γνώση του στη Γαλλία και ενώ αρχικά είχε ισχυριστεί ότι η ανήλικη είχε εξαφανιστεί.

Οι Γάλλοι αστυνομικοί προχώρησαν σε ταυτοποίηση της φωτογραφίας της ενώ προχώρησαν σε έρευνες στο κοντινό της περιβάλλον αλλά και από τις συνεντεύξεις που πήραν από μητέρα και κόρη. Τεστ DNA έχει γίνει στον πατέρα της Βαλεντίν που απέδειξαν ότι είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Φως στις έρευνες έριξε ένα τηλεφώνημα που έγινε στο σχολείο που πήγαινε η μικρή Βαλεντίν στο Παγκράτι από τη Γαλλία. Η γυναίκα που τηλεφώνησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ζήτησε ένα έγγραφο προκειμένου η Βαλεντίν να συνεχίσει την εκπαίδευση της στη Γαλλία.

Φίλοι και συμμαθητές της 7χρονης είπαν στον Alpha πως λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί τους αποχαιρέτησε και τους ενημέρωσε πως θα άλλαζε σχολείο.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένα 7χρονο αγοράκι, ο πιο στενός φίλος της Βαλεντίν, οδήγησε την Αστυνομία στο ότι η μικρή έχει φύγει στο εξωτερικό για να βρει ένα καλύτερο σχολείο, όπως του το είχε εκμυστηρευτεί και έκτοτε παρακολουθούσαν τον πατέρα της και τις συνεννοήσεις του.

Η Ασφάλεια Αττικής θα ζητήσει δείγμα DNA από την φερόμενη μητέρα και την ίδια την Βαλεντίν.