Πυροβολισμοί στο Μενίδι: Πώς στήθηκε η ενέδρα για το μαφιόζικο χτύπημα

Πυροβολισμοί στο Μενίδι: Πώς στήθηκε η ενέδρα για το μαφιόζικο χτύπημα

Οι δράστες έριξαν στον 50χρονο τη στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητό του- Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες

Συναγερμό προκάλεσε στις Αστυνομικές Αρχές η μαφιόζικη επίθεση στο Μενίδι, όπου άγνωστοι πυροβόλησαν έναν 50χρονο άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha μεταδόθηκαν λεπτομέρειες γύρω από τον τρόπο με τον οποίο οι δράστες έστησαν ενέδρα στο θύμα τους και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δράστες που επέβαιναν σε μηχανή, φαίνεται πως γνώριζαν καλά τις κινήσεις του 50χρονου και τον παρακολουθούσαν, καθώς τον περίμεναν σε πάρκινγκ δίπλα στο δημαρχείο του Μενιδίου ώστε να τον πυροβολήσουν.

«Ακούσαμε ένα μπαμ έξω, μπαίνει μέσα ένα κοριτσάκι και μας είπε ότι κάποιον σκότωσαν» ανέφερε μάρτυρας στο ρεπορτάζ του Alpha.

«Αντικρίσαμε τον κύριο αυτό πεσμένο μπρούμυτα μέσα σε μια λίμνη αίματος» πρόσθεσε άλλος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι άγνωστοι πλησίασαν τον 50χρονο τη στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησαν μια φορά στο πρόσωπο.

Αυτόπτες μάρτυρες, όπως μετέδωσε ο Alpha, ανέφεραν πως οι δράστες βρισκόντουσαν στο σημείο τουλάχιστον δυο ώρες.

Ο 50χρονος ομογενής από το Καζακστάν ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση είναι γνώριμος των Αρχών καθώς είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών και λαθρεμπορίας καπνών.