Φοιτητής εκβίαζε 25χρονη με «τολμηρές» φωτογραφίες της

Φοιτητής εκβίαζε 25χρονη με «τολμηρές» φωτογραφίες της

Κατήγγειλε 22χρονο ότι της ζητούσε χρηματικό ποσό

Την καταγγελία μιας 25χρονης, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα εκβιασμού από 22χρονο φοιτητή, διερευνούν οι εισαγγελικές αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα neakriti.gr, η γυναίκα κατήγγειλε στην Ασφάλεια Ηρακλείου, ότι ένας φοιτητής στην Κρήτη, της ζήτησε χρήματα προκειμένου να μη δημοσιοποιήσει «τολμηρές» φωτογραφίες της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα είπε στην Αστυνομία, ότι γνωρίστηκε με τον 22χρονο μέσω Internet.

Οι δυο τους συνομιλούσαν διαδικτυακά και -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- πριν από λίγες ημέρες ο 22χρονος έπεισε την κοπέλα να του στείλει κάποιες τολμηρές φωτογραφίες της. Στη συνέχεια ωστόσο, ο νεαρός -ο οποίος είναι σπουδαστής- άρχισε να ζητά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από την 25χρονη, προκειμένου εκείνος να μην «ανεβάσει» στο διαδίκτυο τις εν λόγω φωτογραφίες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η κοπέλα είπε στον φερόμενο εκβιαστή της, ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει να διαθέσει τόσο μεγάλο ποσό. Τελικά, ο 22χρονος φέρεται να δέχτηκε να του δώσει η κοπέλα 200 ευρώ. Ο νεαρός ζήτησε από τη γυναίκα να του στείλει τα χρήματα μέσω courier και η κοπέλα δέχτηκε.

Η 25χρονη ωστόσο πριν στείλει τα χρήματα, πήγε στην Αστυνομία, όπου προσημειώθηκαν τα χαρτονομίσματα. Ο 22χρονος παρέλαβε ανυποψίαστος το δέμα με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και συνελήφθη. Ωστόσο, αργότερα ο φοιτητής αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι εισαγγελικές Αρχές Ηρακλείου έχουν διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την υπόθεση.