Δίκη Ελένης Τοπαλούδη: «Κανένας γονιός να μην βρεθεί στη φρικιαστική θέση που βρισκόμαστε»

Δίκη Ελένης Τοπαλούδη: «Κανένας γονιός να μην βρεθεί στη φρικιαστική θέση που βρισκόμαστε»

Τα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας στη δίκη των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της

Ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθήνας, η δίκη για την άγρια δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Κατά την έξοδό του από το δικαστήριο, ο πατέρας της φοιτήτριας Γιάννης Τοπαλούδης μίλησε στις κάμερες για το δράμα που βιώνει με τη σύζυγό του και ευχήθηκε να μην βρεθεί ποτέ κανένας γονιός στη φρικιαστική θέση που βρίσκονται σήμερα.

«Αυτό που ενόχλησε είναι ότι η Ελένη είχε δώσει τη συναίνεσή της για όλα αυτά και με δικηγορίστικα τερτίπια προσπαθούν να ελαφρύνουν τη θέση τους», είπε ο κ. Τοπαλούδης αρχικά στην κάμερα του Star και συνέχισε:

«Εύχομαι κανένας άλλος γονιός να μην βρεθεί σε αυτή την τόσο φρικιαστική θέση που βρισκόμαστε εμείς τώρα. Και τι αντιμετώπισε το κοριτσάκι μας εκείνη τη βραδιά. Τι βασανιστήρια υπέστη εκείνο το βράδυ με το μαχαίρι στο λαιμό για να τη βιάσουν».

Καταλήγοντας, ο κ. Τοπαλούδης αναφέρθηκε και για το ξέσπασμα της συζύγου του μέσα στο δικαστήριο:

«Όσο και να προετοιμαστεί κανείς ψυχολογικά, όταν βρίσκεσαι μπροστά στους βιαστές και βασανιστές του παιδιού σου, πόσο να αντέξεις; Υπήρξε ένταση γιατί Είναι μια μάνα που θέλει να ξεσπάσει. Θέλει να βγάλει τον πόνο από μέσα της».