Δολοφονία Τοπαλούδη: «Ισόβια σε αυτούς που καταδίκασαν και εμάς σε ψυχικό θάνατο»

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Ισόβια σε αυτούς που καταδίκασαν και εμάς σε ψυχικό θάνατο»

Το ξέσπασμα του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας λίγο πριν αρχίσει η δίκη για την άγρια δολοφονία της

Σε λίγες ημέρες ξεκινά η δίκη για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Οι σκηνές του εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο, τον Νοέμβριο του 2018, θα αναβιώσουν στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών την προσεχή Δευτέρα 13 Ιανουαρίου.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha μίλησε ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της νεαρής κοπέλας, ο οποίος θα αντικρύσει από κοντά τους δύο κατηγορουμένους για την άγρια δολοφονία:

«Αν δεν ήταν η Ελένη, πιθανώς να το έκαναν σε κάποιο άλλο κοριτσάκι. Δυστυχώς έτυχε να είναι η κόρη μας γιατί ήταν γνωστή η συμπεριφορά τους. Την συγγνώμη θα έπρεπε να την ζητήσουν από τον Μεγαλοδύναμο Θεό. Μόνο εκείνος συγχωρεί τέτοια βαριά εγκλήματα και βιασμούς.»

Υπενθυμίζεται ότι πριν από 14 μήνες, η 21χρονη φοιτήτρια έπεσε θύμα βιασμού και άγριου βασανισμού ενώ οι δράστες, σύμφωνα με το δικαστικό βούλευμα, την πέταξαν ζωντανή από ύψος 10 μέτρων στη θάλασσα.

«Η Ελληνική Δικαιοσύνη θα κάνει τα αυτονόητα. Είναι τέτοια η αγριότητα του εγκλήματος που δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Όταν λέμε ισόβια για κάποιους τέτοιους δολοφόνους και βιαστές, να είναι ισόβια. Γιατί καταδίκασαν και εμάς σε ψυχικό θάνατο, μέχρι να πεθάνουμε», καταλήγει ο πατέρας του θύματος.

Οι δύο κατηγορούμενοι θα δικαστούν για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βιασμό της νεαρής φοιτήτριας.