Κοβάσεβιτς: Το επικρατέστερο σενάριο για την επίθεση και τα ερωτηματικά

Κοβάσεβιτς: Το επικρατέστερο σενάριο για την επίθεση και τα ερωτηματικά

Τι είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στην κατάθεσή του

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα της χθεσινής επίθεσης στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι ότι οι δράστες, τους οποίους θεωρεί επαγγελματίες, ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα κι όχι να σκοτώσουν τον πρώην ποδοσφαιριστή.

Την ίδια στιγμή δυο ερωτήματα απασχολούν την ΕΛ.ΑΣ.

Το πρώτο είναι γιατί άφησαν μέσα στο Smart μέρη του όπλου και δεν τα πήραν μαζί τους και το δεύτερο είναι γιατί οι πινακίδες του αυτοκινήτου δεν έχουν δηλωθεί ως κλεμμένες, ενώ όπως προκύπτει από την έρευνα είναι κλεμμένες.

Η ΕΛ.ΑΣ. κοιτάζει τις κάμερες ασφαλείας και αναζητά εκτός από υλικό και ανθρώπους που τυχόν μπορεί να είδαν το συμβάν, ενώ σε πρώτη φάση έχει αποκλείσει την πιθανότητα η επίθεση αυτή να έχει ποδοσφαιρικό background.

Τι είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην κατάθεσή του

«Είδα έναν άντρα να κατεβαίνει από ένα αυτοκίνητο με προτεταμένο το όπλο και να έρχεται προς το μέρος μου. Ενστικτωδώς έσκυψα δεξιά και τότε αυτός με πυροβόλησε - Αμέσως μετά έτρεξε, μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε», ανέφερε ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου.