Κοβάσεβιτς: Είδα έναν άντρα με προτεταμένο το όπλο να έρχεται προς το μέρος μου

Κοβάσεβιτς: Είδα έναν άντρα με προτεταμένο το όπλο να έρχεται προς το μέρος μου

Το λάθος του δράστη της επίθεσης που τον έσωσε

Όσο περνάει η ώρα, έρχονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την δολοφονική επίθεση που έγινε ενάντια στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, το βράδυ της Τρίτης στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι στόχος του δράστη ήταν να σκοτώσει τον Σέρβο και όχι απλά να τον εκφοβίσει.

«Είδα έναν άντρα να κατεβαίνει από ένα αυτοκίνητο με προτεταμένο το όπλο και να έρχεται προς το μέρος μου. Ενστικτωδώς έσκυψα δεξιά και τότε αυτός με πυροβόλησε - Αμέσως μετά έτρεξε, μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε» είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην κατάθεσή του σύμφωνα με το «Φως».

Γιατί όμως δεν το πέτυχε αφού ουσιαστικά κατάφερε να τον αιφνιδιάσει;

Η απάντηση κρύβεται στο γεγονός οτι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ενστικτωδώς μόλις είδε το όπλο glock έπεσε στο έδαφος.

Η σφαίρα που έφυγε από αυτό δεν βρήκε στόχο και το γεγονός ότι βρισκόταν κάτω, έκανε τον δράστη της επίθεσης να θεωρήσει ότι είχε εκπληρώσει την αποστολή του. Οτι δηλαδή είχε πετύχει το θύμα του και πως δεν θα έπρεπε να χαραμίσει χρόνο, προκειμένου να πυροβολήσει εκ νέου.

Σε μία τέτοια περίπτωση, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, οι πιθανότητες δεν θα ήταν το μέρος του «Νταρκογκόλ», όπως αναφέρει το vima.gr.

Έτσι, αποφάσισε να μπει στο αυτοκίνητο μάρκας Smart και να απομακρυνθεί από το σημείο, πηγαίνοντας προς την περιοχή του Ελληνικού όπου εγκατέλειψε, καίγοντας το όχημά του...

Η ΕΛ.ΑΣ. κοιτάζει τις κάμερες ασφαλείας και αναζητά εκτός από υλικό και ανθρώπους που τυχόν μπορεί να είδαν το συμβάν, ενώ σε πρώτη φάση έχει αποκλείσει την πιθανότητα η επίθεση αυτή να έχει ποδοσφαιρικό background. Ο Κοβάσεβιτς θα κληθεί μάλιστα για επίσημη κατάθεση.