Όταν η Έρρικα Μπρόγιερ μιλούσε για τον γάμο της με τον Κώστα Βουτσά

Όταν η Έρρικα Μπρόγιερ μιλούσε για τον γάμο της με τον Κώστα Βουτσά

Τι είχε απαντήσει στο αν θα παντρευόταν ξανά τον ηθοποιό

Σε ηλικία 77 ετών, η Έρρικα Μπρόγιερ άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες έχοντας στο πλευρό της την κόρη της Σάντρα.

Η Έρρικα Μπρόγιερ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1942 από Έλληνα πατέρα και μητέρα Αυστριακή. Ο πατέρας της ήταν ο ηθοποιός Τέλης Ανθίδης (Αριστοτέλης Μαστραπάς), όμως η Έρρικα, όπως και η αδελφή της Μαργαρίτα, κράτησαν το επίθετο της μητέρας τους για την καριέρα τους.

Το 1965 η Έρρικα Μπρόγιερ παντρεύτηκε τον Κώστα Βουτσά, με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη, τη Σάντρα.

Ωστόσο, ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλημερούδια» η Έρρικα Μπρόγιερ είχε αναφερθεί στο γάμο της με τον Κώστα Βουτσά.

«Ο γάμος μας χάλασε ίσως γιατί δουλεύαμε πάρα πολύ γιατί δεν έφταναν τα χρήματα, οπότε σχεδόν δεν βλεπόμασταν. Καμιά φορά τον ζήλευα. Ο Κώστας δεν έδινε δικαιώματα, ότι έκανε τα έκανε πολύ κρυφά. Πολλές μου είπαν εκ των υστέρων ότι είχαν κάνει κάτι με τον Κώστα. Δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα. Δεν με ενόχλησε όταν τα έμαθα. Τον αγαπώ τόσο πολύ. Ο Κώστας ήταν και θα είναι ο άνδρας της ζωής μου. Στον γάμο του χάρηκα και συγκινήθηκα πολύ. Μακάρι όλοι να είχαν το κουράγιο και τη δύναμή του. Η Αλίκη είναι καταπληκτική. Ίσως είναι αυτή που αγάπησε περισσότερο»

Σε άλλη συνέντευξη που είχε δώσει, η Έρρικα Μπρόγιερ, είχε ερωτηθεί αν θα παντρευόταν ξανά τον Κώστα Βουτσά. «Όχι όχι! Ξαναπαντρεύτηκα αργότερα έναν άνθρωπο, διαφορετικό στιλ από τον Κώστα. Τον δεύτερο σύζυγό μου τον γνώρισα 50 ετών. Ήταν γλυκός, στοργικός, ανοιχτοχέρης, όμορφος, χαρούμενος, είχε πολλά προσόντα, τελείως άλλο στιλ από τον Κώστα. Αλλά, αν μου έλεγαν ποιον από τους δύο θα διάλεγα τώρα, θα διάλεγα τον Κώστα πάλι, όχι για να τον παντρευτώ, μόνο σαν σχέση. Μάλλον ο Κώστας ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ο Κώστας είναι πανέξυπνος κι αυτό είναι μεγάλη δουλειά. Η εξυπνάδα είναι το πρώτο και μετά είναι η ομορφιά για τον άντρα, αλλά και για τη γυναίκα» είχε πει.