Έγκλημα στα Πετράλωνα: «Δεν το έκανα μόνος μου αλλά εγώ και ο κακός μου εαυτός»

Έγκλημα στα Πετράλωνα: «Δεν το έκανα μόνος μου αλλά εγώ και ο κακός μου εαυτός»

Η ανατριχιαστική περιγραφή της δολοφονίας του νονού του από τον 21χρονο καθ'ομολογίαν δράστη

Με σοκαριστικό τρόπο περιέγραψε ενώπιον της Δικαιοσύνης όπου οδηγήθηκε τη Δευτέρα, ο καθ'ομολογίαν δράστης της στυγερής δολοφονίας στα Πετράλωνα.

Ο 21χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και στη συνέχεια πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του ενώ η περιγραφή του φονικού στην κατάθεσή του, ήταν ανατριχιαστική.

Στο ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, παρουσιάζεται τμήμα της κατάθεσής του, το οποίο περιγράφει με κυνικό τρόπο την δολοφονία:

«Χτυπούσε τη μητέρα μου. Δεν το άντεχα αυτό. Άλλη μια φορά σκέφτηκα να τον σκοτώσω, αλλά το έκανα τώρα. Δύο το κάναμε. Δεν το έκανα μόνος μου. Εγώ και ο "κακός" μου εαυτός».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ΑΝΤ1, ο καθ’ ομολογίαν δράστης αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα αλλά δεν έχει καταγραφεί ο εγκλεισμός του σε κάποια ψυχιατρική κλινική ενώ επισημαίνεται πως κατά την κράτησή του ήταν ήρεμος.

Σε βάρος του 21χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία μέχρι τη Παρασκευή προκειμένου να απολογηθεί.