Θάνος Μικρούτσικος: Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλά για την τελευταία συνάντησή τους

Θάνος Μικρούτσικος: Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλά για την τελευταία συνάντησή τους

«Μέχρι το τέλος είχε απόλυτη διαύγεια και απόλυτο χιούμορ»

Για την τελευταία συνάντηση με τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Μετά από μια τέτοια μάχη υπάρχει πάντα αυτή η αίσθηση ότι θα έρθει κάτι κακό, μοιραίο. Μόνο που αυτό όταν συμβαίνει, δεν υπάρχει αποδοχή», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ήταν ένας πολύν ευφυής άνθρωπος, με πολύ χιούμορ και η συνάντηση είχε πολλή κουβέντα για όλα τα πράγματα, ένας άνθρωπος που δεν έκανε κανένα σκόντο στην τέχνη του, δεν ασπάστηκε τίποτα φτηνό ποτέ. Ήταν ένας άνθρωπος ωραία κάθετος», συνέχισε και ανέφερε πως «εκπαίδευσε την Ελλάδα στο να συλλαβίζει και μουσικά και νοηματικά πολύ σπουδαία έργα. Από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους που έχω συναντήσει, κομμάτι της ζωής μας, φίλος μας, κομμάτι της ιστορίας. Τόσο “καθαρός”, όπως ένα τραγούδι».

Αναφερόμενος στην τελευταία τους συνάντηση σημείωσε πως ο Θάνος Μικρούτσικος ήταν «δυνατός, ευφυής, το μυαλό του δούλευε. Πρώτη φορά είδα άνθρωπο να παλεύει τον καρκίνο με μαθηματικά! Τα έβαζε κάτω και έλεγε έχω αυτά τ6α συμπτώνατα, αυτές τις παρενέργειες, αυτό είναι κάτι καλό, αυτό είναι κάτι κακό, αυτό πού καταλήγει;».

«Μιλούσα με έναν φίλο γιατρό και μου έλεγε πως “είναι θαύμα το πόσο χρόνο διαχειρίστηκε αυτή την ασθένεια. Είχε σπάσει όλα τα χρονικά περιθώρια.Μέχρι το τέλος είχε απόλυτη διαύγεια και απόλυτο χιούμορ. Γελάσαμε, αλλά με μία αίσθηση πως σήμερα είμαστε εδώ, αύριο όμως μπορεί να μην είμαστε», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...