Δολοφονία στου Γκύζη: «Ήταν μοναχικός τύπος ο 66χρονος»

Δολοφονία στου Γκύζη: «Ήταν μοναχικός τύπος ο 66χρονος»

Ποια ενδεχόμενα εξετάζουν οι Αρχές

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αρχές για τη στυγερή δολοφονία του 66χρονου στου Γκύζη.

Ο 66χρονος ήταν ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στη Λ. Αλεξάνδρας και είναι πιθανό οι δράστες να τον ακολούθησαν ως το σπίτι όταν έφυγε χθες από το κατάστημά του.

Πάντως, το σενάριο της ληστείας θεωρείται το πιθανότερο, ως κίνητρο της δολοφονίας, καθώς το σπίτι του 66χρονου ήταν αναστατωμένο, ωστόσο, δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης της πόρτας, με αποτέλεσμα οι Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο το θύμα να γνώριζε τους δράστες.

Μάλιστα, η εξαδέλφη του θύματος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ο 66χρονος είναι πέσει και πάλι θύμα ληστείας και γι΄αυτό έβαλε και συναγερμός.

Παράλληλα, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που ήταν μοναχικός και είχε σταματήσει να έχει επαφές με τους συγγενείς του.

Ο 66χρονος εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής δεμένος χειροπόδαρα, φιμωμένος και με τραύματα στο κεφάλι, εσωτερικά της εισόδου του σπιτιού του, στην οδό Γενναδίου 9.

Πρόκειται για ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, τον οποίο αναζητούσε ο συνέταιρός του από νωρίς το πρωί. Το πτώμα βρήκε ο συνέταιρος του, ο οποίος τον αναζήτησε γιατί δεν είχε δώσει σημεία ζωής για περίπου ένα 24ωρο και μόλις πήγε στο σπίτι του βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, όμως σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο δράστες ή οι δράστες της δολοφονίας του επιχειρηματία τον είχαν ακολουθήσει, καθώς γνώριζαν ότι είχε χρήματα και τον σκότωσαν έξω από το σπίτι του, προτού εισέλθουν και στο χώρο και τον αναστατώσουν.