Συγκλονίζει η μητέρα που έπεσε στο κενό με την κόρη της για να σωθεί: Έβλεπα τον θάνατο να έρχεται

Συγκλονίζει η μητέρα που έπεσε στο κενό με την κόρη της για να σωθεί: Έβλεπα τον θάνατο να έρχεται

«Το παιδάκι μου το μονάκριβο μου φώναζε ότι πεθαίνουμε, άντρας μου καιγόταν»

Για τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν το σπίτι της τυλίχθηκε στις φλόγες και αναγκάστηκε να πηδήξει στο κενό μίλησε η μητέρα από τη Κέρκυρα.

Η γυναίκα μπροστά στον κίνδυνο να καεί ζωντανή πήρε αγκαλιά την 13χρονη κόρη της και πήδηξαν στο κενό αψηφώντας οποιονδήποτε κίνδυνο.

Μάνα και κόρη στάθηκαν τυχερές καθώς πήδηξαν από ύψος 14 μέτρων όμως προσγειώθηκαν στην τέντα του ισογείου διαμερίσματος, γεγονός που αποδείχθηκε σωτήριο για τη σωματική τους ακεραιότητα.

«Βλέπαμε τον θάνατο να έρχεται» λέει σπαρακτικά η μητέρα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, προσθέτοντας: «Εκανα αυτό το οποίο θα έκανε κάθε μάνα για το παιδί της. Τι να έκανα; Από 24 μέτρα, όχι από 14 μ. θα πηδούσα αν χρειαζόταν.

«Ήμουν σπίτι με την οικογένειά μου και τρώγαμε. Και ακούμε κάτι μπαμ. Ακούμε τη μαμά μου να φωνάζει "βοήθεια". Το σπίτι γέμισε καπνούς. Το παιδάκι μου το μονάκριβο μου φώναζε ότι πεθαίνουμε. Ο άντρας μου καιγόταν. Ανοίγαμε παράθυρα, καιγόμασταν» λέει η μητέρα και συμπληρώνει: «Δεν έχασα την ψυχραιμία μου. Έβλεπα τον θάνατο να έρχεται και αρπάζω το παιδί μου και πέφτουμε από το μπαλκόνι. Χτύπησα πάρα πολύ, αλλά δεν με νοιάζει. Σημασία έχει που το παιδί μου είναι καλά, που είμαστε όλοι ζωντανοί», τόνισε χαρακτηριστικά.

(Φωτογραφία αρχείου)