Κέρκυρα: Βίντεο της στιγμής του απεγκλωβισμού από το φλεγόμενο σπίτι

Κέρκυρα: Βίντεο της στιγμής του απεγκλωβισμού από το φλεγόμενο σπίτι

Η τέντα παρακείμενου εστιατορίου έσωσε τη ζωή μητέρας και παιδιού όταν έπεσαν για να γλυτώσουν

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σε τριώροφη μονοκατοικία στο Μαντούκι της πόλης της Κέρκυρας και οι πυροσβέστες με ανυψωτικό μηχάνημα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κέρκυρας κατάφεραν να διασώσουν έναν άνδρα που κρεμόταν από τα κεραμίδια του τρίτου ορόφου.

Η πυροσβεστική, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον περιορισμό της καθώς υπάρχει κίνδυνος να εξαπλωθεί σε σπίτια που βρίσκονται δίπλα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα που έμενε στον τρίτο όροφο μόλις αντιλήφθηκε την φωτιά πήδηξε με το παιδί της στο κενό. Σωτήρια για την γυναίκα και το παιδί ήταν η τέντα παρακείμενου εστιατορίου.

Η γυναίκα και το παιδί χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Κέρκυρας ενώ με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο ένοικος του δευτέρου ορόφου της μονοκατοικίας.

Με καλαθοφόρο όχημα του Δήμου Κέρκυρας κατέβηκε ο άντρας που είχε ανέβει στο περβάζι του σπιτιού για να σωθεί. Την στιγμή της διάσωσης κατέγραψε σε βίντεο το corfutvnews.gr.

Παρακαλούμε περιμένετε ...