Σάλος στο Ναύπλιο: Τι λένε οι ιδιοκτήτες του μπαρ για τον «μακιγιαρισμένο Ιησού»

Σάλος στο Ναύπλιο: Τι λένε οι ιδιοκτήτες του μπαρ για τον «μακιγιαρισμένο Ιησού»

Κατέβασαν άρον άρον την αφίσα

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις για την αφίσα που προσκαλούσε τον κόσμο σε πάρτι «βλασφημίας» για την παραμονή των Χριστουγέννων στο Ναύπλιο. Έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε οι ιδιοκτήτες του μπαρ αναγκάστηκαν να την κατεβάσουν.

Η συγκεκριμένη αφίσα εμφάνιζε τον Ιησού με κραγιόν, σκουλαρίκια και μέικ απ ενώ συνοδευόταν από το εξής μήνυμα στα social media: «Γιορτάζουμε τα 2019α γενέθλια του ανθρώπου που έφερε στον κόσμο το μήνυμα της αγάπης κ της αλληλεγγύης προς όλους με μια κλασική εορταστική εξεφτελιστική παρτάρα όπως κάθε χρόνο. Μουσικάρες για μας διαλέγει η Μαρωφυλλιά από τα παλιά. Αμαρτωλοί του κόσμου ελάτε».

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, μετά την κατακραυγή αναρτήθηκε ένα μήνυμα από τους υπεύθυνους του μπαρ στο Ναύπλιο, στο οποίο αναφερόταν: «Για όσους θέλουν πραγματικά να ακούσουν την δίκη μας πλευρά, δεν θέλαμε ποτέ να πετύχουμε τίποτε από όλα αυτά. Το event κατέβηκε, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα έφτανε κάποιος στο σημείο να έρθει σπίτια μας για να μας κάνει κακό.

Η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε δεν ήταν προϊόν δικό μας μιας και μπορεί να την βρει ο καθένας με ένα απλό search στο google και βρέθηκε ακριβώς όπως την ανεβάσαμε.

Όσοι μας ξέρουν, γνωρίζουν ότι ο λόγος που χρησιμοποιήθηκε είναι αφενός η queer πλευρά του μαγαζιού και αφετέρου η χριστιανική αποδοχή όλων μας. Καλή χρονιά».