Δολοφονία στην Κρήτη: «Την χτυπούσε τριών μηνών έγκυο και γέννησε παιδί ΑμεΑ»

Δολοφονία στην Κρήτη: «Την χτυπούσε τριών μηνών έγκυο και γέννησε παιδί ΑμεΑ»

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις του πατέρα της 33χρονης που πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της

Θρήνος και οδύνη επικράτησε την Τρίτη στην κηδεία της 33χρονης Αδαμαντίας στην Πάτρα, η οποία δολοφονήθηκε από τον συζυγό της με κυνηγητικό όπλο στη Νέα Αλικαρνασσό, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.

Στην κάμερα του ΑΝΤ1, μίλησε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας και προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για όσα υπέστη η κόρη του από τον 54χρονο συζυγοκτόνο.

Ο κ. Αντύπας φανερά συγκλονισμένος από το χαμό του παιδιού του, ανέφερε: «Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στερεί τη ζωή. Η κόρη μου είχε καταντήσει κτήμα του.

Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στερεί τη ζωή. Τι ήταν η κόρη μου; Το κτήμα του; Τον είχε συγχωρέσει τόσες φορές και δεν τον είχε πάει στην αστυνομία.

Είχε χαρίσει στη ζωή της κόρης μου ένα παιδί ανάπηρο και αυτό γιατί την βάρεσε όταν εκείνη ήταν τριών μηνών έγκυος. Δεν το ξέραμε και γέννησε ένα παιδί ΑμεΑ.

Είχαμε πάρει το παιδί μας εδώ και ήρθε και μας είπε ότι είναι μετανιωμένος. Πιστέψαμε ότι μας έλεγε, αλλά το παιδί μας συνέχιζε να τρώει ξύλο», κατέληξε ο πατέρας του θύματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και οδηγήθηκε στη φυλακή, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.