Φονικό στην Κρήτη: «Την αγαπούσα υπερβολικά, αλλά έφτασα στο αμήν, θόλωσα»

Φονικό στην Κρήτη: «Την αγαπούσα υπερβολικά, αλλά έφτασα στο αμήν, θόλωσα»

Έβαλε κοριό στο αυτοκίνητό της γιατί πίστευε ότι τον απατούσε

Στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για να απολογηθεί, ο 54χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ο 54χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και χθες που βρέθηκε ενώπιων ανακριτή και εισαγγελέα για να λάβει προθεσμία για την απολογία του, εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του.

Όπως δήλωσε η συνήγορος υπεράσπισής του, ο 54χρονος που όπως είπε αγαπούσε την σύζυγό του, ισχυρίζεται ότι είχε λόγο για να βρεθεί σε εκτός ελέγχου κατάσταση και να πυροβολήσει την 33χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος που παραδόθηκε μόνος του στις αστυνομικές αρχές, είχε αποκτήσει με τη σύζυγό του ένα παιδί τεσσάρων ετών, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Έβαλε κοριό στο αυτοκίνητό της γιατί πίστευε ότι τον απατούσε

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αιτία του τελευταίου όσο και μοιραίου καυγά στο σπίτι του ζευγαριού, ξημερώματα της Κυριακής, ήταν η κίνηση του 54χρονου να βάλει κρυφά κοριό στο αυτοκίνητο της 33χρονης, για να ακούει τα πάντα.

«Την αγαπούσα υπερβολικά, αλλά έφτασα στο αμήν, θόλωσα. Το έχω μετανιώσει πικρά,  αλλά τώρα είναι πολύ αργά. Ζητάω συγγνώμη από τη σύζυγό μου, από το παιδί μας, από όλο τον κόσμο. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω», ανέφερε στους αστυνομικούς.

Tι είπε ο πατέρας του κατηγορούμενου

Όπως λέει ο πατέρας του κατηγορούμενου, μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα»,  αιτία του κακού ήταν η υποψία του γιου του, ότι η 33χρονη σύζυγός του έβλεπε κρυφά κάποιον άλλον.

«Τον απατούσε, λέει. Αυτός δεν έχει σκοτώσει ούτε κοτόπουλο. Για όλο τον κόσμο ήταν καλό παιδί, γελαστό παιδί, χαρούμενο παιδί. Όχι δεν τον έχω δει ακόμα, είναι μέσα στη φυλακή είναι, δεν τον έχω δει. Θα πάω, πως δεν θα πάω, υποχρέωση μου είναι να πάω».

Στη γειτονιά της Νέας Αλικαρνασσού,  όπου ζούσε το μοιραίο ζευγάρι, το σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία είναι μεγάλο. Κάποιοι λένε ότι η ζωή της άτυχης γυναίκας δίπλα στον 54χρονο, ήταν μια κόλαση.

«Δεν ξέρω τι είχαν μέσα στο σπίτι αλλά έξω το χτυπούσε το κορίτσι το βλέπαμε» λέει κάτοικος της περιοχής.

(Φωτογραφία αρχείου)