Φονικό στην Κρήτη: Η εκτέλεση της 33χρονης δίπλα στον 7χρονο γιο της

Φονικό στην Κρήτη: Η εκτέλεση της 33χρονης δίπλα στον 7χρονο γιο της

Συγκλονίζουν οι περιγραφές των γειτόνων

Η παθολογική ζήλια, που ήταν η αιτία παρατεταμένων καβγάδων μεταξύ του ζευγαριού, φαίνεται να είναι αυτή που όπλισε το χέρι του 54χρονου υδραυλικού, ο οποίος στις 3 τα ξημερώματα χθες Κυριακή σκότωσε τη σύζυγό του πυροβολώντας δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα, δίπλα στο 4χρονο παιδί τους.

Η δολοφονία συγκλόνισε τους κατοίκους στη Νέα Αλικαρνασσό, που αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί, ωστόσο επισημαίνουν ότι οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν τεταμένες πολύ καιρό.

Ο 54χρονος υδραυλικός με δύο πυροβολισμούς εκτέλεσε κυριολεκτικά την 33χρονη σύζυγό του, που καταγόταν από την Πάτρα και εργαζόταν ως μελλοντολόγος, μέσα στο παιδικό υπνοδωμάτιο όπου ίσως η άτυχη γυναίκα έτρεξε για να κρυφτεί όταν είδε τον μετέπειτα συζυγοκτόνο οπλισμένο. Το 4χρονο αγοράκι της οικογένειας βρισκόταν ξαπλωμένο σε έναν καναπέ λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που έπεφτε νεκρή η μητέρα του, με τραύματα στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα όπως αναφέρει το neakriti.gr.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι λίγο πριν το έγκλημα φαίνεται να διασκέδαζε με φίλους σε κατάστημα της Νέας Αλικαρνασσού, χωρίς τίποτα να προαναγγέλλει την τραγωδία που θα ακολουθούσε μόλις επέστρεψαν στο σπίτι.

Οι περιγραφές των γειτόνων συγκλονίζουν

Ο 54χρονος βγήκε από το διαμέρισμα και φώναξε στην αδελφή του πως σκότωσε την άτυχη Αδαμαντία. Σε κατάσταση παραληρήματος έφυγε, έχοντας μαζί του το 4χρονο αγοράκι αλλά και την καραμπίνα. Μάλιστα φαίνεται να είπε σε όσους τον είδαν: «Πάω το παιδί μου μια τελευταία βόλτα και επιστρέφω για να παραδοθώ».

Στις αστυνομικές Αρχές σήμανε συναγερμός υπό τον φόβο η τραγωδία να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Το θρίλερ συνεχίστηκε για αρκετές ώρες ακόμη, μέχρι ο 54χρονος να παραδώσει το αγοράκι, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, σε συγγενικό του σπίτι στην περιοχή του Κατσαμπά, και να παραδοθεί μαζί με το όπλο τού εγκλήματος. Οι μαρτυρίες των περιοίκων συνθέτουν ουσιαστικά το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος, καθώς οι άγριοι καβγάδες του ζευγαριού είχαν λάβει χώρα ακόμη και στη μέση του δρόμου.

Πριν από περίπου 20 μέρες, μάλιστα, είχε κληθεί η Αστυνομία σε ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Όμως η 33χρονη επέλεξε και πάλι να παραμείνει στην ίδια στέγη, με τον 54χρονο, ο οποίος υποψιαζόταν ότι είχε πρόθεση να τον εγκαταλείψει μαζί με το 4χρονο αγοράκι, να την παρακολουθεί, χρησιμοποιώντας ακόμη και ειδικές συσκευές παρακολούθησης.