Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε τα έξοδα αποκατάστασης για τη Μυρτώ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε τα έξοδα αποκατάστασης για τη Μυρτώ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάλυψε τον αρχικό στόχο που είχε τεθεί στην εκστρατεία

Στην εκστρατεία που ξεκίνησε, ώστε να μεταβεί η Μυρτώ στο εξωτερικό, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, είχε τεθεί ως αρχικός στόχος να συγκεντρωθούν 20.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αποφάσισε να καλύψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως αποκάλυψε η πλευρά της οικογένειας της νεαρής φίλης της ΑΕΚ, είδηση την οποία επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στα social media ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς.

«Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς, ημέρες στήριξης για όσους το έχουν ανάγκη. Η Μυρτώ μας, μας έχει όλους ανάγκη, ανεξαρτήτως ομάδας υποστήριξης. Πολλοί αγκάλιασαν την προσπάθεια που έγινε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η Μυρτώ τη διαδικασία αποκατάστασης στο εξωτερικό και τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ! Ωστόσο πρέπει να πούμε εκ μέρους της οικογένειας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδειξε έμπρακτα για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αγκάλιασε ξανά την Μυρτώ καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 που είχε τεθεί ως αρχικός στόχος.

Αυτά τα χρήματα θα δοθούν απευθείας στην οικογένεια και όχι μέσω της εφαρμογής GoGetFunding. Ο αθλητισμός προσφέρει χαρά και αυτή η ανιδιοτελής προσφορά του κ. Μαρινάκη μας γεμίζει χαρά και δύναμη στον αγώνα που κάνει η αγαπημένη μας Μυρτώ», αναφέρεται στη δημοσίευση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μαζί για την Μυρτώ... #Repost @andreasgessle8 (@get_repost) ・・・ Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς, ημέρες στήριξης για όσους το έχουν ανάγκη. Η Μυρτώ μας, μας έχει όλους ανάγκη, ανεξαρτήτως ομάδας υποστήριξης. Πολλοί αγκάλιασαν την προσπάθεια που έγινε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η Μυρτώ τη διαδικασία αποκατάστασης στο εξωτερικό και τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ! Ωστόσο πρέπει να πούμε εκ μέρους της οικογένειας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδειξε έμπρακτα για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αγκάλιασε ξανά την Μυρτώ καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 που είχε τεθεί ως αρχικός στόχος. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν απευθείας στην οικογένεια και όχι μέσω της εφαρμογής GoGetFunding. Ο αθλητισμός προσφέρει χαρά και αυτή η ανιδιοτελής προσφορά του κ. Μαρινάκη μας γεμίζει χαρά και δύναμη στον αγώνα που κάνει η αγαπημένη μας Μυρτώ. @evangelos.marinakis @olympiacosfc #olympiakos #olympiacos #eimastemyrto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νίκος Γαβαλάς (@nigavalas) στις

Παρακαλούμε περιμένετε ...