«Δεν την είδα» φέρεται να υποστηρίζει ο ένας δράστης της δολοφονίας 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους

«Δεν την είδα» φέρεται να υποστηρίζει ο ένας δράστης της δολοφονίας 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους

Παραδόθηκαν στις Αρχές οι δυο ύποπτοι μετά από μέρες διαπραγματεύσεων

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται οι δυο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας της 73χρονης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δυο βασικοί ύποπτοι ηλικίας 26 και 28 ετών, έπειτα από μέρες διαπραγματεύσεων με τις Αρχές μέσω του δικηγόρου αποφάσισαν να παραδοθούν.

Οι δυο άνδρες απεικονίζονται και στις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν οι Αρχές στα χέρια τους.

Όπως αναφέρθηκε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Alpha, οι δυο άνδρες ανακρίθηκαν όλη τη νύχτα ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου που κυριολεκτικά πέρασε πάνω από την άτυχη γυναίκα φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν την είδε καθόλου καθώς εκείνη ήταν πεσμένη στο έδαφος.

Επίσης φέρεται να τόνισε στις Αρχές πως ήταν φοβισμένος γιατί πάνω στην προσπάθεια του να της αφαιρέσει το κόσμημα που φορούσε εκείνη έβαλε τις φωνές και φώναξε τον γιο της και τον σύζυγό της που ήταν μέσα στο σπίτι.

Όταν εκείνη βγήκαν έξω, έβαλε όπισθεν, έκανε αναστροφή και έφυγε από το σημείο.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που διενήργησε νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας, ο θάνατος της ήταν ακαριαίος και προκλήθηκε, όταν το όχημα πέρασε από πάνω της.

Το φονικό σημειώθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου στους Αγίους Θεοδώρους με θύμα μία 73χρονη γυναίκα.

Οι ληστές την προσέγγισαν και με τη χρήση βίας προσπάθησαν να της αποσπάσουν κόσμημα που η ίδια έφερε. Η ηλικιωμένη αντιστάθηκε σθεναρά ωστόσο οι δράστες την έσυραν για κάποια μέτρα, πέρασαν από πάνω της με αυτοκίνητο τραυματίζοντας την θανάσιμα.