Βίντεο-ντοκουμέντο ένοπλης ληστείας σε μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο

Βίντεο-ντοκουμέντο ένοπλης ληστείας σε μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο

Σκηνές τρόμου κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος του καταστήματος

Τον τρόμο έζησε τα ξημερώματα της Παρασκευής ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στον Μασταμπά Ηρακλείου στην Κρήτη, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με δύο ένοπλους ληστές.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα neakriti.gr, στις 4:00 τα ξημερώματα ο 62χρονος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ επί της οδού ΕΟΚ αντίκρισε ξαφνικά δύο άνδρες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φορώντας κουκούλες και είχαν ως στόχο τα χρήματα του ταμείου. Όπως φαίνεται στο βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του καταστήματος, οι ληστές εισβάλουν και ο ένας εκ των δύο οπλίζει το όπλο στην είσοδο του μίνι μάρκετ.

Με την απειλή όπλου ζήτουν από τον έντρομο ιδιοκτήτη τα χρήματα του ταμείου. Σοκαρισμένος και μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, ο 62χρονος τους έδωσε ότι χρήματα είχε στο ταμείο του. Όπως περιέγραψε ο ίδιος στην κάμερα της KΡHTH TV, οι δράστες δεν έμειναν ικανοποιημένοι με το ποσό που υπήρχε στο ταμείο και του ζήτησαν κι άλλα χρήματα ή να βγάλει την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό.

Ο ιδιοκτήτης με όση ψυχραιμία του είχε απομείνει, αντέδρασε και έσκυψε να πάρει ένα ξύλο, που είχε κρυμμένο για να αμυνθεί. Τότε οι δράστες, αφού είχαν πάρει τα χρήματα, τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με την μαρτυρία του 62χρονου, οι δράστες αφού άρπαξαν τα χρήματα, φαίνεται να έφυγαν πεζοί από την οδό ΕΟΚ.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και από εκείνη την ώρα έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να εντοπιστούν οι άγνωστοι δράστες.