Μητέρα 11χρονου μαθητή που ξυλοκοπήθηκε: Το παιδί πονούσε παντού, δεν φοβάμαι

Μητέρα 11χρονου μαθητή που ξυλοκοπήθηκε: Το παιδί πονούσε παντού, δεν φοβάμαι

«Όταν το είδα δεν μπορούσε να μιλήσει»

Για το περιστατικό ξυλοδαρμού με θύμα τον γιο της μίλησε η μητέρα του 11χρονου που ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα συμμαθήτριάς του, επειδή της έριξε το νερό.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV τόνισε ότι παρά το σοκ, τόσο το παιδί της, όσο και η ίδια, είναι δυνατοί, δεν φοβούνται και συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους. Μάλιστα, ο 11χρονος πηγαίνει κανονικά στο σχολείο και παρακολουθεί τα μαθήματά του.

«Είναι καλά το παιδί τώρα. Όταν το είδα το παιδί, δεν μπορούσε να μιλήσει (σ.σ.: λόγω του σοκ), όμως τώρα είναι καλά» είπε αρχικά, ενώ κληθείσα να απαντήσει γιατί τον χτύπησε ο πατέρας της συμμαθήτριας τόνισε: «Λόγω αυτού που έγινε. Τσακώθηκαν τα παιδιά, όπως κάνουν πάντα τα παιδιά. Το κοριτσάκι είπε στον πατέρα τι έγινε και ήρθε αυτός και τον περίμενε έξω από το σχολείο».

Για την παρουσία αυτοπτών μαρτύρων επεσήμανε ότι: «Όχι, δεν ήταν γονείς μπροστά εκείνη την ώρα. Αλλά μετά πήγαν μόλις είδαν τι γινόταν και άκουσαν το παιδί να φωνάζει, μαζεύτηκαν. Παντού είχε χτυπήσει το παιδί...».

Όσον αφορά στο «μετά» η Φιλιππινέζα μητέρα κι ο γιος της, δηλώνουν δυνατοί: «Πήγε κανονικά στο σχολείο το παιδί. Λίγο φοβάται, αλλά του λέω να τα ξεχάσει όλα αυτά για να το ξεπεράσει. Εγώ δεν φοβάμαι καθόλου» κατέληξε η μητέρα.