«Έπεσα κάτω και με κλώτσαγε στην κοιλιά» – Τι λέει ο 11χρονος μαθητής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα συμμαθήτριας του

«Έπεσα κάτω και με κλώτσαγε στην κοιλιά» – Τι λέει ο 11χρονος μαθητής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα συμμαθήτριας του

Η διευθύντρια του σχολείου και η μητέρα του υπέβαλαν μήνυση κατά του 53χρονου

Για την επίθεση που δέχθηκε από τον 53χρονο πατέρα συμμαθήτριας του μίλησε ο μαθητής από τις Φιλιππίνες, δίνοντας έτσι την δική του εκδοχή.

Μιλώντας για τα όσα συνέβησαν στο protothema.gr ανέφερε:

«Στο σχολείο, το μπουκάλι του φίλου μου ήταν ανοιχτό και κατά λάθος έπεσε και έβρεξε τη συμμαθήτριά μου. Μετά εκείνη γύρισε θυμωμένη και με έβρεξε και αυτή. Της ζήτησα συγγνώμη χωρίς να φταίω κι αυτή νευρίασε και μου είπε ότι θα τα πει όλα στον πατέρα της. Όταν βγήκαμε στον διάδρομο του σχολείου, με χτύπησε με ένα μπουκάλι, το οποίο ήταν γυάλινο και τότε το πήρα κι εγώ και το πέταξα κατά πάνω της.

«Την επόμενη ημέρα ήρθε ο πατέρας της, ο οποίος άρχισε να μου φωνάζει και με απειλούσε ότι θα σκοτώσει την οικογένειά μου. Τον έβρισα κι εγώ γιατί στεναχωρήθηκα που μιλούσε άσχημα για την οικογένειά μου.

«Τότε αυτός νευρίασε και άρχισε να με χτυπάει παντού κι εγώ έπεσα κάτω από τα χτυπήματά του. Και ενώ ήμουν κάτω στο πάτωμα, συνέχισε να με χτυπάει με κλωτσιές στην κοιλιά μου. Μετά προσπάθησα να σηκωθώ, αλλά ζαλιζόμουν πάρα πολύ και έπεσα πάλι κάτω. Αυτός είχε προλάβει και είχε φύγει».

Η διευθύντρια του σχολείου και η μητέρα του 11χρονου υπέβαλαν μήνυση κατά του 53χρονου, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο. Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμπελοκήπων έχουν ζητήσει και την εξέταση του 11χρονου από ιατροδικαστή.

Εντωμεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών θα εξεταστούν και καταγγελίες από ανθρώπους του σχολικού περιβάλλοντος που ανέφεραν πως ο δράστης της επίθεσης είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για ρατσιστικές απόψεις.