Βίντεο-ντοκουμέντα από τους εγκλωβισμένους στο φλεγόμενο ξενοδοχείο της Συγγρού

Βίντεο-ντοκουμέντα από τους εγκλωβισμένους στο φλεγόμενο ξενοδοχείο της Συγγρού

Γυναίκα προσπαθεί να γλυτώσει από τις φλόγες έχοντας βγάλει το πόδι της από το παράθυρο του 3ου ορόφου

Έχουν περάσει λίγες ημέρες από την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού κατά την οποία κινδύνευσε σοβαρά η ζωή των ενοίκων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής για τα αίτια της πυρκαγιάς καθώς θεωρείται δεδομένο πως πρόκειται για εμπρησμό αφού στο σημείο βρέθηκαν μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha έφερε στη δημοσιότητα νέα βίντεο-ντοκουμέντααπό τη φωτιά, στα οποία αποτυπώνονται οι στιγμές αγωνίας που έζησαν οι ένοικοι του ξενοδοχείου. Φαίνονται εργαζόμενοι και ένοικοι να προσπαθούν να γλυτώσουν από τις φλόγες που πυκνώνουν στους ορόφους ενώ συγκλονιστικό είναι το πλάνο μίας εγκλωβισμένης γυναίκας στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου, η οποία έχει βγάλει το πόδι της έξω από το παράθυρο και ζητά απεγνωσμένα βοήθεια.

«Θέλουμε να βρεθούν οι ένοχοι, θα βοηθήσουμε πάρα πολύ, σε ό,τι μας ζητηθεί πάνω σε αυτό το κομμάτι» ανέφερε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Παναγιώτα Κελέση και συμπληρώνει : «Εμείς δεν έχουμε εχθρούς, γενικά δεν είχαμε θέματα με κανέναν».

Αναφερόμενη στο οίκημα τόνισε πως: «Το ακίνητο κινδύνευε και κινδυνεύει άμεσα με πλειστηριασμό. Το γνωρίζαμε αυτό. Εμείς από την πρώτη μέρα ξέραμε όταν νοικιάσαμε το ακίνητο ότι είχε πολλές οφειλές σε τράπεζες και εφορίες κα ξέραμε ότι μπορεί να κινδυνεύσει το ακίνητο, αλλά δεν το περιμέναμε τόσο γρήγορο» κατέληξε.