Θρίλερ με τα αίτια του θανάτου 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο

Θρίλερ με τα αίτια του θανάτου 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο

Το πόρισμα του πραγματογνώμονα «δείχνει» δολοφονική ενέργεια

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του 21χρονου φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο τον Νοέμβριο του 2017, μετά το πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά, το οποίο απορρίπτει το ενδεχόμενο του ατυχήματος και «δείχνει» δολοφονική ενέργεια.

Μιλώντας στον τ/σ Star, ο κ. Μαδιάς είπε, ότι από την ανάλυση των στοιχείων προκύπτει, ότι ο άτυχος νεαρός δεν έπεσε στον γκρεμό, όπως αποδέχθηκαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς η πτώση από ένα ύψος άνω τον 40 μέτρων θα είχε καταστήσει τη σορό μη αναγνωρίσιμη. Αντιθέτως, όπως είπε, η θέση και η στάση που βρέθηκε, δείχνει ότι πιθανότατα τοποθετήθηκε στο σημείο, όπου βρέθηκε έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η οικογένεια θα προσκομίσει τα νέα στοιχεία στον Άρειο Πάγο, ζητώντας να ανοίξει και πάλι ο φάκελος και να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες. Οι γονείς του Νικόλα Χατζηπαύλου υποστηρίζουν, ότι το παιδί τους μεταφέρθηκε στο σημείο, οπού βρέθηκε νεκρό. Εικάζουν, ότι βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή και κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν για πάντα το στόμα.