45χρονος στα Γρεβενά για 12χρονη: Την αγαπώ, την βλέπω σοβαρά

45χρονος στα Γρεβενά για 12χρονη: Την αγαπώ, την βλέπω σοβαρά

«Δύο φορές είχα επαφή μαζί της, ήμουν μεθυσμένος»

Σοκάρουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του άντρα στα Γρεβενά που φέρεται να ασελγούσε σε 12χρονη.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς πως τον τελευταίο καιρό είχε έρθει κοντά με την ανήλικη.

«Δύο φορές είχα επαφή μαζί της. Ήμουν μεθυσμένος. Την αγαπώ, εγώ τη βλέπω σοβαρά» φέρεται να δήλωσε ο 42χρονος.

Την ίδια ώρα η μητέρα της, η οποία κατηγορείται ότι γνώριζε και ενέκρινε αυτή τη σχέση, ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της ότι η κόρη της μετά τον θάνατο του συζύγου της έβλεπε τον 45χρονο σαν πατρική φιγούρα.

Σύμφωνα με το Star το κορίτσι είχε εξομολογηθεί σε συμμαθήτριες της ότι έχει σχέση με μεγαλύτερό της, ο οποίος της έκανε μάλιστα και δώρα.

Οι αστυνομικοί έπιασαν επ΄αυτοφώρω τον άνδρα με την ανήλικη στο σπίτι του σε χωριό των Γρεβενών. Μάλιστα τον παρακολουθούσαν από τον περασμένο Μάρτιο, καθώς υπήρχαν καταγγελίες σε βάρος του ότι κακοποιούσε το ορφανό από πατέρα κοριτσάκι.

Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, συνελήφθη τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα της 12χρονης.

Ο 45χρονος στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με μία άλλη γυναίκα με την οποία είναι σε διάσταση. Μαζί απέκτησα δύο παιδιά, έναν γιο 21 ετών και μία κόρη 13 ετών, η οποία φέρεται να είναι συμμαθήτρια με την 12χρονη.