46χρονος κατηγορείται ότι απήγαγε με την απειλή τέιζερ γυναίκα και την βίασε

46χρονος κατηγορείται ότι απήγαγε με την απειλή τέιζερ γυναίκα και την βίασε

Αναζητούνται δύο ακόμη άτομα

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Αστυνομία η προανάκριση για μία αρκετά σοβαρή αλλά και περίεργη υπόθεση. Ειδικότερα, χθες το πρωί συνελήφθη στο Αγρίνιο ένας 46χρονος άνδρας ο οποίος κατηγορείται ότι είχε απαγάγει 38χρονη με την απειλή τέιζερ, την κρατούσε στο σπίτι του και την βίασε.

Όπως υποστήριξε στην Αστυνομία η γυναίκα, κατάφερε να ξεφύγει με τη βοήθεια του θείου της και κατήγγειλε το περιστατικό. Μετά τη σύλληψη του 46χρονου, ο φερόμενος ως δράστης κατέθεσε μήνυση σε βάρος της 38χρονης και του 76χρονου θείου της, αλλά και δύο ακόμη ατόμων τα οποία δεν γνωρίζει, οι οποίοι κατηγορούνται ότι πήγαν στην οικία του και αφού προκάλεσαν φθορές στην πόρτα της, τον απείλησαν και τον χτύπησαν σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο 46χρονος συνελήφθη και η 38χρονη, όπως και ο θείος της, ενώ αναζητούνται τα δύο άγνωστα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος γνωριζόταν από παλιότερα με την 38χρονη και στο ιστορικό αυτής τους της γνωριμίας αναζητούνται τα αίτια που φέρεται να τον ώθησαν σε αυτή του την πράξη.

Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή, απειλή, απλή σωματική βλάβη, βιασμό και νομοθεσία περί όπλων. Σε βάρος της 38χρονης για ψευδορκία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απειλή και απλή σωματική βλάβη. Τέλος, σε βάρος των δύο αγνώστων που αναζητούνται σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απειλή και απλή σωματική βλάβη.