Η εξομολόγηση του Λαζόπουλου για την μάχη που έδωσε η σύζυγός του με τον καρκίνο

Η εξομολόγηση του Λαζόπουλου για την μάχη που έδωσε η σύζυγός του με τον καρκίνο

«Η Τασούλα ήξερε την αλήθεια για την υγείας της από τη πρώτη στιγμή. Με την αλήθεια θα παλέψεις, με το ψέμα χάνεις»

Για την απώλεια της συζύγου καθώς και για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μάλιστα αποκάλυψε πως γράφει βιβλίο για όσα πέρασε τα τρία χρόνια που η Τασούλα του έδινε τη μάχη της με τον καρκίνο.

«Γράφω ένα βιβλίο… Είναι αυτά που έζησα αυτή την περίοδο και που θεωρώ ότι ίσως θα είναι χρήσιμα για κάποιον άνθρωπο που ζει δίπλα σε έναν άνθρωπο ή που περνάει αυτό… Νιώθω ότι έτσι κάπως θα μάθουν αυτά που έμαθα κι εγώ. Όταν βρεθείς τρία χρόνια να ακούς τόσες πληροφορίες, να είσαι όλη μέρα στα τηλέφωνα με γιατρούς, όλη αυτή την ένταση σε ένα καινούργιο και δύσκολο αγώνισμα, μαθαίνεις πράγματα που καλό είναι να μην μείνουνε έτσι όπως υπάρχουν μέσα μου. Πρώτη φορά ένιωσα την ανάγκη ότι θέλω να το κάνω. Ο τίτλος θα είναι “Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου”», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Θα είναι γύρω στις 200 σελίδες, θα έχει και εικόνες μέσα όλα αυτά που βλέπεις κανείς… Όταν παίρνεις μια εικόνα ενός κακού πράγματος και προσπαθείς να την αποτυπώσεις μέσα στο μυαλό σου, τι είναι αυτό που σου δείχνουν; Και αυτή η ένταση που μεταφέρεται την ώρα που βλέπεις μια εξέταση και παρακολουθείς τους γιατρούς να παγώνουν… Αυτό το αίσθημα μπορείς να το δεις και σε μια εικόνα που αποτυπώνεται μετά κι όμως μια τόσο μικρή εικόνα ξαφνικά σου αλλάζει όλη τη ζωή. Έρχεται κάτι από μέσα να σου δείξει ότι μπορεί να σου διαλύσει το έξω σε ένα δευτερόλεπτο», πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Η Τασούλα ήξερε την αλήθεια για την υγείας της από τη πρώτη στιγμή. Με την αλήθεια θα παλέψεις, με το ψέμα χάνεις», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...