Κωπηλατούσε 22 μέρες από τη Σάμο έως την Κεφαλονιά

Κωπηλατούσε 22 μέρες από τη Σάμο έως την Κεφαλονιά

Μετά από 22 μέρες κωπηλασίας ο Γιώγος Λίλας έφθασε στη Σάμο (Σάμη) της Κεφαλονιάς ολοκληρώνοντας μια διαδρομή 500 μιλίων από τη Σάμο του Αιγαίου.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα kefaloniapress.gr, o Γιώργος Λίλας κωπηλατούσε 22 μέρες κάνοντας στάσεις σε νησιά του Αιγαίου για διανυχτέρευση και ξεκούραση. Στη Σαμη έφθασε με τη συνοδεία ιστιοπλοϊκού από την Ιθάκη και ο Γιώργος Ποταμιάνος τον υποδέχτηκε με μια φωτοβολίδα θαλάσσης. Στην υποδοχή ήταν και μέλη της εθελοντικής ομάδας Λειβαθούς με επικεφαλή τον Σπύρο Μοσχόπουλο , η ομάδα συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία του Γιώργου Ποταμιάνου για την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου Αργοστολίου.

Ο Γιώργος Λίλας οι συνοδοί και οι εκπρόσωποι φορέων ανέβηκαν στο φερυ μποτ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ όπου η Levante Ferries, ως ένας από τους χορηγούς της πρωτοβουλίας των κωπηλατών, είχε οργανώσει μια υπέροχη υποδοχή και δεξίωση με εντολή του προέδρου της εταιρείας Γιώργου Θεοδόση. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Γιάννης Πυλαρινός ήρθε στην Κεφαλονιά για να τιμήσει τους δυο αθλητές.