Προφυλακιστέοι για την άγρια δολοφονία 37χρονου στην Κρήτη

Προφυλακιστέοι για την άγρια δολοφονία 37χρονου στην Κρήτη

Στη φυλακή δύο Πακιστανοί, ένας 31χρονος και ένας ανήλικος

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Ηρακλείου δύο αλλοδαποί για την άγρια δολοφονία του 37χρονου Πακιστανού στο Τυμπάκι, το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretapost.gr, συνολικά ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκαν 16 άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος. Ο ανήλικος με έναν ακόμη 31χρονο Πακιστανό κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Η μεγάλη παρέα Πακιστανών το μοιραίο βράδυ είχαν δώσει ραντεβού θανάτου, κατά το οποίο έχασε την ζωή του ένας 37χρονος, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά κι ένας 29χρονος. Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, οι 20 περίπου άνδρες συναντήθηκαν σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές που είχαν για τα μεροκάματα.

Οι έντονες λογομαχίες εξελίχθηκαν σε άγρια συμπλοκή, με τους συμμετέχοντες να χρησιμοποιούν καδρόνια, ξύλα ενώ βγήκαν μαχαίρια και σκεπάρνια. Το αποτέλεσμα ήταν, ο 37χρονος να δολοφονηθεί με μια μαχαιριά στο στήθος και να αφήσει την τελευταία του πνοή, ενώ παράλληλα ένας 27χρονος δέχθηκε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τον 27χρονο και τον μετέφεραν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ. Μετά την άγρια συμπλοκή, οι συμμετέχοντες έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι άνδρες της αστυνομίας που κλήθηκαν στην περιοχή, ξεκίνησαν τις έρευνες και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να τους εντοπίσουν και τους συνέλαβαν.