Βίντεο από καυγά με βαρείς χαρακτηρισμούς Τζήμερου-Πρωτούλη

Βίντεο από καυγά με βαρείς χαρακτηρισμούς Τζήμερου-Πρωτούλη

Υψηλοί τόνοι με ύβρεις, καφέδες και αστυνομικούς στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Έναν έντονο καυγά είχαν οι επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων του ΚΚΕ, Γιάννης Πρωτούλης και της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος Τζήμερος, στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, με την ένταση να φτάνει στα ύψη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το οποίο κατέγραψε ο ίδιος ο Θάνος Τζήμερος και ανέβασε στο Youtube, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.


Σύμφωνα με το 902.gr, η ένταση ξεκίνησε, όταν ο κ. Πρωτούλης διαφώνησε με την παράταση του ωραρίου των εμποροϋπαλλήλων στο Αιγάλεω, τη μέρα που θα στολιστεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο από το δήμο. «Δεν έχουμε το δικαίωμα να αποκλείσουμε εργαζόμενους με τις οικογένειές τους, να πάνε με τα παιδιά τους σε μια εορταστική εκδήλωση και να βαράνε σκοπιά μέχρι τις 11 η ώρα στα μαγαζιά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τότε, ο Θάνος Τζήμερος αναφέρθηκε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στα μέλη της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Οι πληροφορίες του 902 αναφέρουν, ότι ο κ. Τζήμερος κατηγόρησε τον κ. Πρωτούλη ως «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Αυτά φαίνεται πως εξόργισαν τον κ. Πρωτούλη ο οποίος απάντησε στον κ. Τζήμερο, χρησιμοποιώντας σφοδρούς χαρακτηρισμούς, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «ξεφτίλα», «φασίστα», «επαγγελματία ρουφιάνο» και «Ναζιστή με το κοστούμι».

Στη συνέχεια, ο κ. Πρωτούλης εμφανώς εκνευρισμένος, προσέγγισε το σημείο που καθόταν ο κ. Τζήμερος, χωρίς οι παριστάμενοι να καταφέρουν να τον σταματήσουν και ακούγεται ο ήχος από το φλιτζάνι καφέ, που έπεσε στον κ. Τζήμερο.

Στο τέλος του βίντεο, ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» φαίνεται με το πουκάμισό του λερωμένο από τον καφέ και ρωτά αυτούς που βιντεοσκοπούν, αν έχουν καταγράψει τα όσα συνέβησαν. Μάλιστα, ανέβασε τη φωτογραφία του με το λερωμένο πουκάμισο στο twitter και έγινε viral.


Σημειώνεται, ότι από την πλευρά του το ΚΚΕ αναφέρει, ότι ο κ. Τζήμερος κάλεσε την αστυνομία! Αστυνομικοί μπήκαν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου και καθ' υπόδειξιν του κ. Τζήμερου έψαχναν για να συλλάβουν συμβούλους! Μετά τις έντονες αντιδράσεις περιφερειακών συμβούλων αποχώρησαν αλλά επανήλθαν, με αποτέλεσμα να διακοπεί η διαδικασία.