Βίντεο-ντοκουμέντο από την Κινέτα: «Βοηθήστε μας, θα πνιγούμε ζωντανοί»

Βίντεο-ντοκουμέντο από την Κινέτα: «Βοηθήστε μας, θα πνιγούμε ζωντανοί»

Οι δραματικές στιγμές που έζησαν ζευγάρι με παιδί που εγκλωβίστηκαν σπίτι τους

Τις σκηνές τρόμου που έζησαν οι κάτοικοι της Κινέτας εξαιτίας των ορμητικών νερών που παρέσυραν τα πάντα στον διάβα τους τα ξημερώματα της Δευτέρας, περιέγραψαν κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στην κάμερα του Alpha, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσιεύθηκε στο δελτίο, ακούγονται οι φωνές απόγνωσης κατοίκων  σκαρφαλωμένων σε ταράτσες κατά τη διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας: «Βοηθήστε μας, πνιγόμαστε! Θα πνιγούμε ζωντανοί, βοηθήστε μας».

Χείμαρρος εισέβαλε σε σπίτι και χάρη στην έγκαιρη επέμβαση πυροσβεστών, σώθηκε τελευταία στιγμή ένα ζευγάρι με το παιδί του. Στο βίντεο του Alpha φαίνεται το παράθυρο και το ματωμένο αποτύπωμα του πατέρα που προσπάθησε να σώσει την 3χρονη κόρη του. Μάλιστα, μέσα στην απόγνωσή του, είπε στη σύζυγό του: «Συγγνώμη, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο», τη στιγμή που μούδιαζαν τα άκρα του και λειτουργούσε μόνο το μυαλό και η καρδιά του. Το ζευγάρι ανέβηκε στα ντουλάπια για να σωθεί, παγιδεύτηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι και χρειάστηκε πολύ ώρα για να απεγκλωβιστούν από την Πυροσβεστική.