Ηλεία: Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία

Ηλεία: Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία

Πλημμύρες και λάσπη - Δείτε τις φωτογραφίες

Το πρώτο φως της ημέρας αποκάλυψε το τεράστιο μέγεθος της καταστροφής που υπέστη ο Πύργος, αφού τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή το βράδυ της Τετάρτης προκάλεσαν σημαντικές ζημιές.

«Μαρτυρική» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την Τετάρτη, αφού τόσο η νεροποντή τις πρωινές ώρες όσο και τα μεγαλύτερης εντάσεως καιρικά φαινόμενα το βράδυ, έσπειραν τον τρόμο στους πολίτες που προσπαθούσαν με οποιονδήποτε τρόπο να προφυλάξουν τις περιουσίες τους, τα ζωντανά τους και τις καλλιέργειες τους.

Φύση αδύνατον όμως να μπορέσουν να τα βάλουν με τον καιρό, ο οποίος πλήγωσε ανεπανόρθωτα αρκετές περιοχές του δήμου.

Όπως αναφέρει το patrisnews, σημαντικές αυξομειώσεις παρατηρήθηκαν στην ένταση της βροχής από νωρίς το βράδυ της Τετάρτης όπου ξεκίνησε, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες χθες.

Περιοχές όπως Βιδιά, Ροφιάς, Λιθαράκια, Άγιος Σπυρίδωνας, Επιτάλιο, Αμπελώνας, Κολίρι, Λαμπέτι, αντιμετώπισαν τα μεγαλύτερα προβλήματα από τη βραδινή νεροποντή, όπου στο τελευταίο μάλιστα είχε αποκλειστεί ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στο χωριό εξαιτίας των νερών που βγήκαν από το αυλάκι και υπήρχαν και εγκλωβισμένοι άνθρωποι κυρίως στα αυτοκίνητά τους.