Η στιγμή που ληστές επιτίθενται σε Κινέζο καταστηματάρχη στην Αθήνα

Η στιγμή που ληστές επιτίθενται σε Κινέζο καταστηματάρχη στην Αθήνα

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον ξυλοδαρμό και τη ληστεία του θύματος

Την επίθεση κακοποιών, οι οποίοι έστησαν ενέδρα και ξυλοκόπησαν Κινέζο καταστηματάρχη έξω από την επιχείρησή του στη Λεωφόρο Αθηνών, αρπάζοντας του τις εισπράξεις, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που προέβαλε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, φαίνονται οι τρεις άγνωστοι να πλησιάζουν τον καταστηματάρχη και τη σύζυγό του περίπου στις 10:00 το βράδυ, τη στιγμή που ετοιμαζόντουσαν να αποχωρήσουν από το κατάστημα και βρισκόταν στο πεζοδρόμιο.

Δυο από τους ληστές βγήκαν από όχημα και επιτέθηκαν στην 45χρονη σύζυγο του καταστηματάρχη, με σκοπό να της πάρουν την είσπραξη. «Τρεις, ένας ήταν ο οδηγός, ένας πάλεψε με τον άνδρα μου και ένας με εμένα» ανέφερε στην κάμερα του δελτίου η σύζυγος του καταστηματάρχη.

Μόλις ο σύζυγος της αντιλήφθηκε, το τι συνέβαινε, πέταξε στο έδαφος το μοτοποδήλατο του και έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα του. Με γροθιές και κλωτσιές δίνει μάχη μαζί τους. Μια έγκυος που βρισκόταν στο σημείο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες αφού βρίσκεται σε σοκ.

Οι δράστες άρπαξαν την τσάντα, η οποία περιείχα περίπου 4.000 ευρώ, πιστωτικές κάρτες και έγγραφα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.