Τραγωδία στην Κατερίνη: Σήμερα η κηδεία της 17χρονης και της μητέρας της

Τραγωδία στην Κατερίνη: Σήμερα η κηδεία της 17χρονης και της μητέρας της

«Δεν είχε λόγους να αυτοκτονήσει» λέει ο πατέρας της οικογένειας

Το «τελευταίο αντίο» λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 17χρονη Μαρία-Ιωάννα και την 45χρονη Σβέτα από την Κατερίνη, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα 120 μέτρων, μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή τους.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος είναι σοκαρισμένος με την κατάληξη.

Βίντεο ντοκουμέντο με μάνα και κόρη λίγο πριν την πτώση στη χαράδρα

Βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης το οποίο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR δείχνει στις 8 Νοεμβρίου, στις 13:43 το μεσημέρι, μάνα και κόρη περνάνε με το αυτοκίνητο τους έξω από πρατήριο καυσίμων. Είναι ακριβώς στο 14ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κατερίνης - Ελασσόνας. Δεκατρία χιλιόμετρα πιο κάτω πέφτουν σε χαράδρα 120 μέτρων. Εκεί εντοπίζονται από drone της αστυνομίας.

Ακαριαίοι οι θάνατοι μάνας και κόρης

«Οι σοροί έφεραν πολλαπλές τραυματικές κακώσεις σε κεφάλι, κορμό και στα άκρα. Ήταν και οι δύο αιφνίδιοι θάνατοι και με αυτή την έννοια ίσως αυτό και να ήταν το καλύτερο δυνατό σενάριο» δήλωσε η ιατροδικαστής και αναπληρώτρια καθηγήτρια του ΑΠΘ, Λήδα Κοβάτση.

Στο σημείο όπου βρέθηκαν νεκρές μάνα και κόρη υπάρχουν λίγα λευκά λουλούδια. Τις βρήκαν έξω από το αυτοκίνητο.

Πατέρας 17χρονης: «Δεν είχε λόγους να αυτοκτονήσει»

Τραγική φιγούρα ο πατέρας και σύζυγος ο οποίος καλείται να αποχαιρετίσεις τις δύο γυναίκες της ζωής του. «Ήμασταν πολύ αγαπημένη οικογένεια. Δεν είχε λόγους να αυτοκτονήσει. Πιστεύω πως ήταν ατύχημα» φέρεται να ανέφερε ο τραγικός πατέρας.

Αδερφή 45χρονης: «Είμαι χάλια, δεν μπορώ να το πιστέψω»

Εννέα ολόκληρες ημέρες συγγενείς και φίλοι αναζητούσαν ένα ίχνος ζωής για την μητέρα και την κόρη οι οποίες έφυγαν από το σπίτι τους στην Κατερίνη ανήμερα των γενεθλίων του κοριτσιού. «Είμαι χάλια. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η αλήθεια είναι ότι ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ επικίνδυνος» δήλωσε η αδερφή της Σβέτας.