Έκαναν οικογενειακή υπόθεση την διακίνηση ναρκωτικών

Έκαναν οικογενειακή υπόθεση την διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και κατασχέθηκαν περισσότερα από 4 κιλά ηρωίνης

Τέσσερα άτομα με συγγενική σχέση μεταξύ συνελήφθησαν στην Θεσσαλονίκη για υπόθεση κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 31χρονης, συγγενούς των τεσσάρων συλληφθέντων, ως ηγετικού στελέχους συμμορίας.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή του Υπεραστικού Σταθμού ΚΤΕΛ Μακεδονία συνελήφθησαν ένα νεαρό αγόρι και τρία κορίτσια με συγγενική σχέση μεταξύ τους, την ώρα που ένα από τα κορίτσια παρέδιδε στον νεαρό χειραποσκευή, η οποία περιείχε πέντε δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 4 κιλών και 159 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προηγουμένως η μία από τις κοπέλες παρέλαβε την χειραποσκευή από αποθηκευτικό χώρο λεωφορείου, που είχε αφιχθεί από την Αθήνα και στο οποίο επέβαινε μαζί με την 31χρονη, ενώ οι άλλες δύο συλληφθείσες επιτηρούσαν τον περιβάλλοντα χώρο για πιθανή αστυνομική παρουσία.

Σε βάρος των συληφθέντων, καθώς της 31χρονης η οποία διαφεύγει της σύλληψης, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.