Φρουζής για υπόθεση Novartis: Δεν κλήθηκα ποτέ για κατάθεση από τους εισαγγελείς

Φρουζής για υπόθεση Novartis: Δεν κλήθηκα ποτέ για κατάθεση από τους εισαγγελείς

Τι κατέθεσε στην προανακριτική ο πρώην ισχυρός άντρας της εταιρείας

Στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο συνεχίζεται την Πέμπτη η κατάθεση του πρώην αντιπροέδρου της Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή.

Ξεκινώντας την κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο κ. Φρουζής ισχυρίστηκε ότι δεν έχε κληθεί ποτέ από τους εισαγγελείς για να καταθέσει και ότι δεν του έχει δοθεί ποτέ αντίγραφο της δικογραφίας, ενώ άφησε πολλές αιχμές κατά της Ελένης Τουλουπάκη.

Σε ότι αφορά τις συναντήσεις του με πολιτικά πρόσωπα, δήλωσε πως δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ενώ τον Ανδρέα Λοβέρδο τον συνάντησε μια φορά στο προαύλιο υπουργείου, παρουσία πολλών ανθρώπων και δεν πρόλαβε καν να τον χαιρετήσει.

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής ξεκαθάρισε πως δεν συναντήθηκε ποτέ με τον Γιώργο Κουτρουμάνη, αλλά συναντήθηκε με τον Αντρέα Λυκουρέντζο δυο φορές, με τον Μάριο Σαλμά 5 φορές και με τον Άδωνι Γεωργιάδη 4-5 φορές, παρουσία πάντα μελών του ΣΦΕΕ. Ενώ τον Παναγιώτη Πικραμένο τον συνάντησε μια φορά στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής.

Ο κ. Φρουζής αναφέρθηκε και στις συναντήσεις του με πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και όπως είπε συναντήθηκε με τον Γιώργο Σταθάκη 3 φορές και πολλές με τον Ανδρέα Ξανθό,