Νεκρός σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε 38χρονος στα Κρέστενα Ηλείας

Νεκρός σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε 38χρονος στα Κρέστενα Ηλείας

Είχε καταδικαστεί για το φόνο του πατέρα του και είχε εμπλακεί στο σχέδιο δολοφονίας ιερέα

Την σορό 38χρονου σε κατάσταση προχωρημένης σήψης εντόπισαν σήμερα στα Κρέστενα Ηλείας δύο εργάτες γης, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα patrisnews.gr, ο 38χρονος είχε απασχολήσει την δικαιοσύνη πριν κάποια χρόνια για δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Η πρώτη αφορά τη δολοφονία του πατέρα του, μια πράξη για την οποία και φυλακίστηκε. Η δεύτερη τοποθετείται την περιόδο της φυλάκισης του. Τότε η παπαδιά, η οποία έχει καταδικαστεί ως ηθική αυτουργός της δολοφονίας του συζύγου της και ιερέα στα Κρέστενα, είχε συνάψει σχέση μαζί του και του είχε ζητήσει –σύμφωνα με κατάθεση του– να σκοτώσει εκείνος τον άνδρα της, κάτι το οποίο αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να διακόψουν τη σχέση τους και η παπαδιά να αναζητήσει κάποιον άλλον, ώστε να υλοποιήσει το σατανικό της σχέδιο.

Μετά την αποφυλάκιση του ο 38χρονος κατοικούσε σε εγκαταλελειμμένη τοποθεσία σε αγροτική περιοχή των Κρεστένων. Στην περιοχή αυτή βρέθηκε μάλιστα και η σορός του, δύο μέρες πριν. Οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...